»Nå, hvem skal vi smide under bussen i dag?,« joker Christian Sørensen, der er i et vældigt humør, da han kom traskende mod pressen på FCKs træningsanlæg.

På det sportslige plan er den langhårede venstreback ellers inde i en svær periode, hvor det ikke bliver til det store spilletid på et FCK-hold, der er i store problemer, når det kommer til generobringen af danmarksmesterskabet.

En situation, som, han selv indrømmer, ikke er ideel, men som han ser som en udfordring, der skal tages op.

»Vi er i en situation lige nu, hvor det er vigtigt, at alle byder sig til, så trænerteamet har så meget at skyde med som muligt. Og det synes jeg selv, jeg har stor andel i,« siger den tidligere Viborg-spiller.

Christian Sørensen er på kontrakt i FCK indtil december 2025.
Christian Sørensen er på kontrakt i FCK indtil december 2025. Foto: Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Vis mere

Danskeren har spillet sølle 51 minutter på banen i de første tre kampe i mesterskabsspillet, og ingen af de to optrædener, det er blevet til, har været fra start.

En situation, han erkender ikke er optimal, og som også har ført til samtaler med trænerstaben om, hvor han skal forbedre sig.

Hvad det helt præcis er, har han dog ikke tænkt sig at afsløre.

»Jeg har fået at vide, hvad jeg skal gøre bedre. Det har jeg, men det vil jeg helst ikke ud med. Det kan jo være, der er trænere, der tænker 'Nå, det er det, vi skal køre på',« siger Sørensen med et smil og understreger, at der er tale om både ris og ros, når han har været i dialog med Neestrup.

»Når man er i den situation, som jeg er i, og man ikke spiller 90 minutter hver gang, så får man jo at vide, hvad man skal gøre bedre – og det har jeg også fået. Men jeg har lige så meget fået at vide, hvad jeg skal blive ved med. Det er jo det, jeg skal bringe, når jeg spiller.«

Sørensen fortæller selv, at han er glad for at bo i København, hvor han og familien er faldet godt til – men ændres situationen ikke, kan det være fremtiden skal overvejes.

»Jeg har jo stadig et halvandet år tilbage på min kontrakt til sommer, så hvis situationen ikke ændrer sig, jamen så kan det godt være, at man skal tage en snak om det.«

»Men jeg er glad for at bo i København, og jeg har en familie, der er faldet godt til. Så jeg må jo bare sørge for at blive lidt bedre, så jeg kan få mere spilletid,« siger FCK-forsvareren.