Martin Henriksen.
Martin Henriksen. Foto: Jens Nørgaard Larsen

Alt i mens at indvandrerbanderne skyder løs på tilfældige uskyldige i kongerigets hovedstad, tillader jeg mig at påpege, at hovedårsagen til bandekonflikterne skal findes i tidligere tiders indvandring. Her taler vi i høj grad om den muslimske indvandring og indvandringen via asylsystemet. Det er realiteten. Derfor skal vi have et asylstop, hvis vi fremadrettet skal forebygge bandekonflikter.

Vi skal have et asylstop, fordi ikke-vestlig indvandring koster os danskere ufatteligt dyrt på mange barometre – både i forhold til vores økonomi, kultur og tryghed, og i Dansk Folkeparti mener vi, at et totalt asylstop er den eneste måde, hvorpå vi kan begynde at genfinde vores gamle Danmark.

33 milliarder kroner. Ja, det kostede ikke-vestlig indvandring danske skatteydere i 2014 ifølge en opgørelse fra Finansministeriet, og mon ikke at det tal er lavt sat?

DF 20. årsmøde 2015

Tallet illustrerer, hvor meget ikke-vestlig indvandring belaster vores fælles finanser på bare et enkelt år, og det er endda før, vi havde den store folkevandring på de danske motorveje i 2015 – en vandring, som Dansk Folkeparti heldigvis fik begrænset med de mange udlændingestramninger, som har medført færre asylansøgere sidste år og i år.

Men vi er ikke i mål endnu, da målet er et permanent stop for asyl i Danmark. Dukker man op på den danske grænse og siger asyl, så skal man afvises på stedet. Det er den rigtige politik.
Stod det til Dansk Folkeparti, ja, så skulle vi i stedet bruge hovedparten af de mange milliarder, som ikke-vestlig indvandring koster, på danskerne og velfærd, og tænk, hvor mange nye sosu-hjælpere, sygeplejersker, politibetjente og andre der kunne lønnes for det beløb?

Jeg kan i hvert fald ikke lade være med at spørge de indvandringsvenlige partier Venstre, Socialdemokratiet, Konservative, Liberal Alliance, SF, Enhedslisten, De Radikale og Alternativet om: Hvor meget velfærd og hjælp vil I fortsætte med at tage fra danskerne og de rigtige flygtninge i nærområderne og give til indvandrere og illegale migranter, som kommer til Danmark? For det er jo den direkte konsekvens, hvis vi ikke gør mere for at begrænse eller stoppe den ikke-vestlige indvandring.

DF beskylder Pape for at oversælge tiggerstramning Tidligere K-

Et asylstop er et helt afgørende og nødvendigt skridt på vejen hen imod at genetablere kontrollen med vores eget land. Her kunne man passende endnu engang nævne bandekonflikterne, som skriger på politisk handling.

Den hovedløse indvandring ødelægger vores fællesskab, og den sætter vores værdier og danske traditioner under pres. I kender alle historierne om kønsopdelte svømmehaller, frikadelle-farvel i institutioner for at behage muslimer, manglende respekt for unge piger og kvinder i parallelsamfundene og barnebrude i vores asylcentre. Ja, listen er efterhånden så lang, at jeg bliver træt bare af at tænke på det.

Men jeg bliver endnu mere træt af at tænke på, at et flertal udenom Dansk Folkeparti gang på gang stemmer nej til at indføre et asylstop i Danmark. Hvad tænker I dog på? Det kan i hvert fald ikke være danske interesser!

DF 20. årsmøde 2015

Indvandringen sætter vores tryghed under voldsomt pres. Kigger vi ud over det danske landskab i dag, så kan vi se parallelsamfund, de førnævnte indvandrerbander, der hærger gaderne, udviste udlændinge, som vender tilbage til Danmark, fordi regeringen nægter at indføre grænsekontrol mod Sverige, og fordi regeringen ikke vil udbygge grænsekontrollen mod syd.

Og sidst, men ikke mindst, kan vi se en voldsom overrepræsentation af ikke-vestlige indvandrere i voldsstatistikkerne.

Jeg mener, at et asylstop er et af de bedste værn i forhold til at sikre danskernes tryghed og velfærd, sikre vores kultur og til at forebygge fremtidens bandekonflikter, og det vil jeg gerne opfordre ’ingen-kvaler-danskerne-betaler’-partierne i rød og blå stue til at reflektere lidt over her i denne regnfulde sommer.

Er det ikke ved at være tid til, at vi sætter en prop i hullet og sætter vort fædreland først i stedet for velfærdsmigranterne? Svar udbedes.

SMS

Tophistorier

Hitter på Facebook