FCK sælger Santin

Den brasilianske angriber Cesar Santin er fortid i FC København.

Den 32-årige angriber er nu solgt til den cypriotiske klub APOEL Nicosia, den samme klub, som FCK tidligere solgte Ailton Almeida til. Santin kom til FCK i 2008 fra den svenske klub Kalmar FF, og med i alt 84 mål i 220 kampe er han den mest scorende spiller nogensinde i klubbens historie.

Brasilianeren var især i begyndelsen af sit ophold et stort hit i FCK, men de seneste sæsoner har han ikke haft den samme indflydelse på holdet, og han har også været henvist til reservebænken i perioder. Santin har også været ganske ærlig omkring sine ønsker om at skifte til en anden klub.

- Cesar har i den grad gjort sit for København i sin tid hos os. Og selv om han stadig var konkurrencedygtig og kunne spille en rolle i vores trup, så har vi valgt at lytte til hans eget ønske om at få den oplevelse med, som han mener, APOEL kan give ham. Cesar har om nogen udtjent sin værnepligt i F.C. København, og vi ønsker ham alt det bedste på Cypern, ligesom vi skal takke ham for en fantastisk tid og indsats i FCK, siger sportsdirektør Carsten V. Jensen til fck.dk.

Læs også: