Norske Kjersti Grini stopper som spiller og bliver træner for Randers i sæsonen 2004/2005.

  • Arvidsson skuffet over klubben

    ____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Lige til det sidste havde Ikast-stjernen Kjersti Grini et håb om, at hendes aktive karriere kunne blive genoptaget.

    Derfor tog hun det i første omgang ikke så højtideligt, da Randers HK for tre måneder siden henvendte sig med henblik på at sikre sig hendes underskrift på en trænerkontrakt.

    »Jeg var selvfølgelig meget smigret over henvendelsen, men ellers lagde jeg ikke så meget mere i det, for jeg ville jo så gerne tilbage,« siger Kjersti Grini, der fra sæsonen 2004/2005 skal være cheftræner i Randers HK.

    I den kommende sæson skal hun blot snuse lidt til, hvad der sker omkring holdet, og så skal Grini i gang med en række trænerkurser.

    På et tidspunkt så det ellers ud til, at Grini skulle være assisterende træner i Ikast sammen med træner Christian Dalmose.

    »Det kunne jeg bare ikke, når jeg nu kendte alle spillerne så godt. Der ville være for mange følelser med, så timingen med Ikast var ganske enkelt ikke optimal.

    For mig har det her virkelig været en lang proces, hvor jeg har tænkt hele situationen godt og grundigt igennem.

    Jeg er dog sikker på, at jeg har truffet den rigtige beslutning. Jeg havde ikke klaret en ny nedtur, hvis jeg var startet med at spille igen til januar. På det tidspunkt ville jeg så have siddet udenfor i to år,« fortæller Kjersti Grini.

    Hun ser nu frem til at skulle starte på noget helt nyt.

    »Jeg glæder mig vildt meget. Det bliver meget spændende, og samtidig glæder jeg mig over at kunne blive boende i Danmark. Jeg trives rigtig godt her,« fastslår Kjersti Grini, der i løbet af efteråret flytter fra Ïkast til Randers.

    Udover trænerjobbet skal Grini fortsat være med kommentator for norsk TV2 til de store slutrunder.

    For Randers HK har den nye investering samtidig sikret klubben en ny tre-årig sponsoraftale med Sparekassen Kronjylland. Og her er der tale om en ny kontrakt med nogle flere nuller på.

    I klubben lægger man da heller ikke skjul på, at kontrakten med Kjersti Grini gerne skulle få endnu flere sponsorer og nye spillere til at søge til Randers.

    Klubbens bestyrelsesformand Nis Holdt understreger dog samtidig, at man har været særdeles glad for Morten Arvidssons arbejde.

    »Han har en stor del af æren for, at vores klub er nået dertil, hvor den er i dag.

    I bestyrelsen besluttede vi os blot i god tid for at se os om efter en ny træner.

    Vi tror, Kjersti kan blive en super-træner, og desuden er jeg overbevist om, at hun kan skabe en god stemning omkring holdet,« lyder det fra Nis Holdt.