Pokal-triumfatorerne fra Ikast styrer direkte mod en ny succes i EHF-Cup'en.

Det er i hvert fald meget svært at se, hvem der skal stoppe det stjernespækkede mandskab på vejen mod den endelige sejr i Europa Cup'en.

Nummer tre i den ungarnske turnering blev blæst ud af Ikast-hallen i en kamp, hvor der ikke på noget tidspunkt var spænding om resultatet.

Storsejren blev skabt via en meget stor holdpræstation, hvor ikke mindst Bente Højmark i Ikast-målet imponerede.I Natasja Dybmoses fravær ydede hun en indsats, der lover godt for træner Christian Dalmose. På den post behøves han i hvert fald ikke få søvnløse nætter over, men det gør Dalmose nu ikke på nogen af pladserne på dette forrygende Ikast-mandskab.

Tag blot Henriette Mikkelsen på venstre fløj.

Hun kom på banen i stedet for Line Daugaard, og Henriette Mikkelsen sagde pænt tak for tilbuddet.

Det blev ikke alene til fem flotte scoringer. Hun fik samtidig tilkæmpet sig til en stribe straffekast.

Og i den anden side tryllede Trine Jensen med otte scoringer. Men selvfølgelig var Kjersti Grini, Grit Jurack, Tonje Kjærgaard og Kristine Andersen også helt på toppen.

Kjersti Grini spillede i 58 minutter, og i den periode blev hun mærkelig nok mandsopdækket.

Det gav så masser af plads til de andre Ikast-skytter.

På kontrasiden stod der ligeledes Ikast på kontoen.

Her kunne hjemmeholdet trække sig tilbage som sejrherre med cifrene 20-1.

Der var i det hele taget ingen svage punkter hos Ikast, der nu kan rejse til Ungarn uden at ryste på hænderne. Holdet har ganske vist tidligere haft dårlige erfaringer med dette ungarnske mandskab, da man for år tilbage vandt med 11 mål på hjemmebane.

Returkampen blev den gang vundet af det ungarnske hold med 14 mål.

Der skal trods alt nogle helt specielle hjemmebanedommere til for at forvandle et forspring på 23 mål til en sejr på 24 overskydende mål i ungarsk favør.

Ikast - Cornexi Alcoa, Ungarn 43-20 (24-9)