Tage Frandsen om Anne Dortes død: Nu er de sammen igen

Fredag eftermiddag spredte den triste nyhed om Grevinde Anne Dortes død sig. Grevinden af Rosenborg sov stille ind i en alder af 66 år torsdag aften 2. januar.

En af de mange mennesker, som hun havde holdt kontakt med gennem sit liv var  frisøren Tage Frandsen. Han havde besøgt grevinde Anne Dorte før jul, hvor han ordnede hendes hår. Og fra det sidste møde husker Tage Frandsen en frisk Anne Dorte.

- Hun var talende, og hun så fantastisk ud. Hun var en sød og skarp kvinde, fortæller Tage Frandsen, som har været en ven af Anne Dorte igennem mange år.

Tage Frandsen oplevede, at hun på trods af sin sygdom holdt humøret oppe. Men det store savn satte også sine spor.

- Selvom hun var dårlig, var hun en fantastisk kvinde. Men hun savnede Christian, det er der ingen tvivl om, siger Tage Frandsen.

Læs også: Forældreløs komtesse Josephine: Mor var klar til at dø - planlagde sin egen begravelse

Grevinde Anne Dorte af Rosenborg sov stille ind på Gentofte Hospital 2. januar. For bare syv måneder siden-  den 21. maj 2013 - mistede hun sin elskede mand Grev Christian, der er fætter til dronning Margrethe. Grevinde Anne Dorte blev opereret for kræft i halsen to gange, og har også været indlagt på hospice. Tage Frandsen er ikke i tvivl om, at grev Christians død påvirkede hende meget.

- Det er svært at være syge på samme tid. Hun var selv meget syg, men her til sidst blev hun bedre og så rigtig godt ud, fordi hun havde taget på, fortæller Tage Frandsen, der også nåede at få julekort fra Grevinde Anne Dorte. Og selvom han er trist over nyheden, er der dog et lyspunkt.

- 66 år er jo ingen alder, men vi er desværre ikke herre over cancer, som er en frygtelig sygdom. Men nu er de sammen og det er et eller andet sted godt, siger han.

Grevinde Anne Dorte af Rosenborg bisættes fra Lyngby Kirke 9. januar klokken 10.30.

Læs også:

Lige nu på BT PLUS

Mode og skønhed
HISTORISK BILLIGT: Få fast rente på 1%

HISTORISK BILLIGT: Få fast rente på 1%

26/08
Privatøkonomi

Spar penge: Få styr på dit boliglån

16/07
Privatøkonomi

Scor en formue: En halv million mere i pension

10/09
Privatøkonomi

Få bankbogen til at svulme

22/08