Danske IC Companys solgte ikke nok modetøj i det forgangne regnskabsår. Omsætning og indtjening skuffede, hedder det i regnskabet.

Der blev ikke solgt nok modetøj i IC Companys i det forgangne år. Tøjkoncernen fik et skuffende resultat for regnskabsåret 2007/2008 - hverken indtjening eller omsætning var tilfredsstillende, skriver koncernen i årsregnskabet.

- Ved indgangen til 2007/08 forventede vi en forbedring i omkostningseffektiviteten, men året er endt med en mærkbar forværring. Udviklingen er påvirket af en række engangsomkostninger, men vi må konstatere, at den underliggende effektivitet ikke er forbedret i 2007/08, lyder det.

Danske IC Companys, som blandt andet står for mærkerne InWear, Matinique og Cottonfield, fik et resultat på 349 millioner kroner, og omsatte for næsten 3,8 milliarder kroner, men det var altså ikke godt nok. Selskabet har heller ikke høje forventninger til næste regnskabsår.

- For helåret 2008/09 forventes en beskeden omsætningsvækst i forhold til 2007/08 og et resultat af primær drift i underkanten af niveauet for 2007/08.

/ritzau/