Kapitalfonden Dansk Kapitalanlæg overtager 79 procent af it-virksomheden Traen Gruppen, en af Danmarks førende udbydere af it til sags- og dokumenthåndtering.

Kapitalfonden Dansk Kapitalanlæg overtager 79 procent af aktierne i it-virksomheden Traen Gruppen fra den hidtidige ejer Kenn Petersen. Traen Gruppen er en af Danmarks største udbydere inden for elektronisk sags- og dokumenthåndtering samt digitaliseringsløsninger til den offentlige sektor. På kundelisten står både ministerier og kommuner samt organisationer og private virksomheder.

- Traen Gruppen besidder stærke kompetencer og produkter inden for it-løsninger til især den offentlige sektor og er velpositioneret til yderligere vækst i et marked, der efterspørger bedre og mere effektive måder at løse opgaverne på med brug af ny teknologi, siger partner Lars Dybkjær, Dansk Kapitalanlæg.

I Traen Gruppen glæder formand Carsten Dilling og administrerende direktør Jakob H. Kraglund sig over, at den nye hovedaktionær giver et stærkere kapitalgrundlag for at udvikle virksomheden. Virksomheden beskæftiger cirka 225 ansatte i fire lande.

/ritzau/