Farmand var fodboldstjerne i 90’erne. Nu er stjernebørnene blevet voksne og fortæller her i BT om en opvækst med en berømt fodboldfar:

Rebecca Laudrup

19 år
Datter af Michael Laudrup og Siw Laudrup, søster til Andreas Laudrup, der spiller i FCN, og halvsøster til Mads Laudrup
I gang med en bachelor i Litteratur og Kreativ Kunst
Bor i Paris

Forældrene bor i Swansea. Brødrene i Danmark. Og Rebecca Laudrup er selv flyttet til Paris. Så nu står hun helt på egne ben, men slipper ikke for spørgsmålet: ’Hvordan er det at have Michael Laudrup som far?’

- Det har selvfølgelig været svært engang imellem at skulle flytte så ofte. Jeg tror, jeg har boet flere steder, end mange voksne har, og jeg er kun 19 år. Men ved at have boet i så mange byer har det givet mig mulighed for at få venner i hele verden. Jeg har lige været i København, hvor jeg arbejdede og havde et sabbatår, inden jeg skulle gå på universitetet. Mine forældre spurgte mig, om jeg ville studere i Danmark, men jeg valgte selv at flytte ud igen. Jeg holder utrolig meget af Danmark, men jeg elsker at opleve nye steder, så jeg vidste, at hvis jeg ikke rejste nu, så ville jeg nok fortryde det senere.

- De sidste seks år har jeg boet i fem forskellige byer. Moskva, Madrid, Mallorca, København og nu Paris. Jeg har gået på internationale skoler i både det amerikanske og det engelske skolesystem. Og nåede også at blive ’homeschooled’ i en kortere periode i Moskva.

Se alle billederne: Her er fodboldstjernernes børn

- Hvert minut gælder. Vi er en familie, som bor rundt om i verden, og det kan være utrolig hårdt ikke at se sine forældre eller brødre lige så tit, som man vil. Men jeg tror bare, vi har lært, at når vi så er sammen, selv om det kun er en, to eller fem dage, så er vi på og nyder hinanden på en anden måde. Jeg skændes aldrig med mine forældre, for når jeg ser dem, så er jeg lykkelig, og jeg værdsætter dem nok endnu mere, end da jeg boede hjemme.

- Vi er en meget privat familie, og en gang imellem tager vi på ferie til steder, hvor min far ikke bliver genkendt så meget som til dagligt. Så mine forældre prøver tit ikke at skabe opmærksomhed, hvilket har været utrolig rart. Jeg er vant til, at min far bliver stoppet rundt om i Europa. Det er, hvad jeg er vokset op med. Jeg tror, det spørgsmål, jeg bliver stillet mest, er: ’Hvordan er det at have Michael Laudrup som far?’, og jeg aner aldrig, hvad jeg skal svare. Han er jo bare min far, ligesom alle andre fædre, så det føles vel rimelig normalt.

- Der kan være en smule forskelsbehandling engang imellem. Folk kan indimellem sætte mig i bås, som hende med den kendte far, og så er de egentlig lidt ligeglade med, hvem og hvordan jeg er som person. Men jeg er blevet rimelig god til at kigge folk ud, så jeg undgår den slags mennesker. Mine venner har aldrig forskelsbehandlet mig. De kender kun min far som Michael og ikke som Michael Laudrup.

- Jeg har da været udsat for ting, da jeg var mindre, men det var ikke, fordi min far var kendt, men mere fordi han trænede Brøndby, og de fleste i vores by og på min skole var FCK-fans. Men de personer og deres forældre bad alligevel min far om et billede eller en autograf, når de mødte ham på skolen. Det forstod jeg ikke meget af.

Læs også: Rasmine Laudrup: Mange ved ikke engang, at jeg findes

- Jeg skal ikke være fodboldspiller, det er i hvert fald fastlagt. Jeg holder utrolig meget af at lave kreative ting, så jeg kommer nok til at arbejde med noget inden for kunst, skriveri eller mode. Det er også derfor, jeg har valgt Paris. Selvom jeg ikke har min fars fodboldevner, så er vi meget ens. Vi begge er kreative, hans er bare med fødderne.

- Der kan indimellem gå et stykke tid, før folk finder ud af, hvad jeg hedder til efternavn. Jeg har flere gange fået at vide, at de ikke vidste, at han havde en datter. Jeg tror nok mine brødre har det lidt sværere end mig lige på det punkt, for jeg spiller ikke fodbold, og jeg ligner min mor, ikke min far. Det går egentlig først op for folk, når de ser familie-fotos eller finder mig på Facebook.

Læs her hvordan det gik fodboldstjernernes børn:

Nicolai Laudrup: Far håbede, jeg ikke blev fodboldspiller

Rasmine Laudrup: Mange ved ikke engang, at jeg findes

Laudrups søskende: Mads er ikke den store danser (mobillink)

Cecilie Schmeichel: Jeg klarer den selv uden min  fars penge

Rebecca Laudrup: Jeg har boet flere steder, end mange voksne har

Nadia ’Faxe’ Jensen: Jeg har fået mange drinks, fordi far scorede i EM-finalen

Julie 'Faxe' Jensen: Jeg oplever ting, andre unge aldrig vil komme til

TV: Faxe trænede sin datter (mobillink)

Rikke Vilfort: Min far har altid været der, når jeg har haft brug for ham

Mikkel Vilfort: De spø’r mig tit, om han tog den med hånden

TV: Navnet Vilfort gav gratis drinks (mobillink)

Josefine Høgh: Jeg har forsøgt at være Josefine og ikke Lars Høghs datter

Jonas Høgh: Jeg følte, at jeg ikke kunne leve op til navnet