Kasper Schmeichels klub Leicester var bagud 2-0 ved pausen på udebane mod Stoke, men et fremragende comeback sikrede holdet 2-2 og ét point til den samlede stilling.

Det var den tilbagevendte, tidligere Barcelona-spiller, Bojan, der bragte hjemmeholdet Stoke foran, og bare syv minutter senere udbyggede Jonathan Walters føringen til 2-0. Leicesters italienske manager Claudio Ranieri måtte have talt med store ord i pausen, for Leicester var som forvandlet fra anden halvlegs start. Først reducerede Riyiad Mahvez på straffe, og siden udlignede Jamie Vardy til slutstillingen 2-2.

I sidste runde præsterede Kasper Schmeichel også et fint comeback, da holdet var bagud 0-2 mod Aston Villa, men her lykkedes det at vinde 3-2.

Med denne lørdags resultat er Leicester stadig ubesejret efter seks runder med tre sejre og tre uafgjorte resultater.

Aston Villa, uden Jores Okore i truppen, tabte hjemme 0-1 til West Bromwich med Anders Lindegaard på bænken hele kampen. Udeholdets mål blev scoret af Saido Berahino.

Newcastle fortsatte deres rædselsfulde start på Premier League-sæsonen, da de hjemme tabte 1-2 til oprykkerne fra Watford. Dermed har det Nordengelske hold stadig deres første sejr til gode og er at finde under nedrykningsstregen.

Vi slutter hos oprykkerne fra Bournemouth, der hjemme slog Sunderland med 2-0. Dermed ligger Sunderland sidst i tabellen med sølle to point for seks kampe.