Bedste præstation hidtil i denne sæson Champions League førte til spillemæssig udklasning af Chelsea.

Med Nicklas Bendtner helt ude af truppen, sørgede de italienske mestre fra Juventus for at holde sig inde i kampen om avancement fra Gruppe E med en fuldt fortjent 3-0 sejr over de forsvarende Champions League-vindere fra Chelsea.

De 48.000 tilskuere på Juventus Stadium i Torino måtte væbne sig med tålmodighed og vente helt frem til 38. minut, før Fabio Quagliarella med en flabet styring af Andrea Pirlos skud, omsider fik passeret Petr Cech i Chelseas mål.

Juventus åbnede kampen med en blanding af arbejdsmani og inspiration i alle kæder anført af boldkunstneren Andrea Pirlos pif-paf-puf tryllerier.

Og havde det ikke været for en fantom-præstation af Petr Cech mellem stængerne hos gæsterne, ville kampen have været lukket og slukket allerede ved halvtid efter en stribe store tilbud til værterne.

Juventus var med afstand det bedste hold i en ganske underholdende kamp og de sort-hvidstribede fra Torino ramte omsider det forventede Champions League-niveau, hvad der da også førte til Arturo Vidals logiske 2-0 træffer et kvarter efter pausen.

Kuriøst nok kan Juventus stadig ende som sorteper i gruppespillet. Trods den meritterende sejr over Chelsea er man tvunget til at hente i sjette spillerunde, hvor man møder Shakhtar Donetsk på ukrainsk grund.