En fængslet narko-gangster flygtede tirsdag fra politiet, da han han havde fået udgangs-tilladelse til sin mors begravelse.

Den berygtede narko-gangster 30-årige Hassan Mohammed El-Souki er flygtet fra politiet.

Hassan Mohammed El-Souki flygtede tirsdag eftermiddag, efter han han havde fået udgangs-tilladelse da han skulle til sin mors begravelse.

Og selvom fire politibetjente talstærkt var mødt op, for netop at afværge, at han stak af, så skete det alligevel.

Venner til Hassan Mohammed El-Souki havde nøje planlagt befrielsen af deres kammerat. De pressede sig mellem betjentene og den 30-årige, som derefter kunne stikke af. En af betjentene blev slået og måtte på skadestuen, ligesom der blev kastet sten mod politifolkene. Ingen blev dog ramt af stenene.

Imens Hassan Mohammed El-Souki stak af i en grå Honda Civic ud af Holbæk motorvejen.

Det er den politiets centrale efterforsknings-enhed, som behandler sagen. Og de betragter Hassan Mohammed El-Souki som farlig.

- Han er kendt for vold og våbenbesiddelse, så vi betragter ham som farlig. Og hvis folk ser ham, så vil vi opfordre til, at man ringer til politiet. Han har blandt andet en stor tatovering på underarmen, siger den centrale efterforskningsleder ved Københavns politi, René Hansen.

Den berygtede narko-gangster afsoner en dom på 14 år fra en Danmarks største sager om kokain-smugling.

Sammen med en anden mand importerede de hele 45,5 kilo kokain.

Importen af narkoen skete over syv gange mellem august og november 2007 fra Tyskland og Holland, som en italiensk kurér hentede og kørte til Nørrebro i København.

Da Hassan Mohammed El-Souki fik sin dom tilbage i december måned sidste år, viste han ikke anger.

I stedet vendte han sig mod sine venner i retslokalet og grinte hånligt, selvom han stod til 14 år bag tremmer og bestandig udvisning fra Danmark.

Ud over Hassan Mohammed El-Souki er en dømt narkohandler i dag flygtet fra politiet.

Ved retten i Glostrup løb han fra to fængselsbetjente og forsvandt i en BMW, som stod og ventede på ham.