Tidligt tirsdag morgen (dansk tid) blev den 49-årige amerikanske skuespillerstjerne Demi Moore indlagt til afvænning. Nu viser det sig, at hun blev fundet efter at have indtagert en overdosis af lattergas.

Den nyskilte skuespillerinden havde indtaget en livsfarlig dosis lattergas, skriver kendis-sitet TMZ, der plejer at have gode kilder i den medicinske verden. Det var dem, der breakede nyheden om Michael Jacksons død.

En af Moores veninder var sammen med hende i hjemmet. Demi indtog lattergassen via små sprayflasker, som kan købes illegalt på gaden i USA. Såkaldte whip-it.

LÆS OGSÅ:
 
 
Veninden tilkaldte en ambulance, da Demi Moore delvis mistede bevidstheden. Det viser sig, at den kendte Hollywood-stjerne havbde symptomer som efter et slagtilfælde. 

Whip-it bruges normalt ikke af personer med Demi Moores status og indtægt.  

Demi Moores og Bruce Willis datter Rumur er rejst til Los Angeles for at besøge sin mor.

Det er ikke let for de kvindelige stjerner at blive ældre i Hollywood.

Således blev Tommy Lees eks Heather Locklear i sidste uge indlagt. Og natten til i går var det så Bruce Willis' og Ashton Kutchers eks-kone Demi Moores tur.

Ifølge Demi Moores agent skyldes indlæggelsen 'dén stress og uro, der har været i Mrs. Moores liv'.

LÆS OGSÅ: 

Opringningen til alarmcentralen fandt sted klokken 23:45 mandag aften - Los Angeles tid.

Det svarer til 07:45 tirsdag morgen dansk tid.

Og ifølge Demis agent vil stjernen fra film som 'Ghost' og 'GI Jane' blive på afvænningshjemmet, 'indtil hun har det bedre'.

Sent sidste år gik Demi og hendes tredie mand Ashton Kutcher fra hinanden. Og Demi Moore har ifølge familien og venner haft det svært siden bruddet.