Hun gjorde alt for at holde tårerne tilbage, men til sidst måtte hun give efter.

For da den australske tenniskommentator Jelena Dokic besøgte det populære tv-program 'Q+A' mandag aften i Australien, brød hun fuldstændig sammen.

Det skriver mediet News.

Den 39-årige tidligere tennisstjerne var nemlig inviteret i studiet for at snakke om hadbeskeder, trusler og mobning på sociale medier.

Noget, som Dokic er blevet bombarderet med, mens hun for nylig arbejdede som tv-kommentator under Australian Open.

Blandt andet er hun blevet bedt om at begå selvmord fra adskillige anonyme profiler på de sociale medier, efter hun tidligere har talt åbent om at have gået rundt med netop selvmordstanker.

Tanker, hun kæmpede med i en årrække, fordi hun flere gange er blevet udsat for vold i hjemmet samt grov mobning blandt offentligheden.

»Jeg anser mig selv for at være temmelig stærk, men at læse nogle af de ting som eksempelvis: 'Vil du ikke godt tage livet af dig selv?' … Og jeg er ikke den eneste, der får sådan nogle kommentarer tilsendt,« lød det mandag aften, inden hun tilføjede:

Jelena Dokic arbejder som tenniskommentator og tv-vært. Blandt andet under Australian Open.
Jelena Dokic arbejder som tenniskommentator og tv-vært. Blandt andet under Australian Open. Foto: MARTIN KEEP
Vis mere

»Folks liv er på spil her …«

Og herfra nåede hun ikke at sige ret meget mere.

I stedet brød hun sammen, inden hun med bævende stemme forsøgte at forklare, hvordan nogle personer dog havde opsøgt hende under den prestigefyldte grand slam-turnering i Melbourne for at hylde hende for modet til at tale åbent omkring selvmordstanker.

»Folk aner ikke, hvor mange mennesker jeg har talt med under Australian Open, og som kom hen til mig og sagde: 'Tak, fordi du gør det. Min bror tog sit eget liv for blot 24 timer siden',« forklarede Jelena Dokic.

Dokic stoppede sin aktive karriere i 2014. Inden da nåede hun dog blandt andet at ligge nummer fire på verdensranglisten.