Lyt til artiklen

I videoen herover, som er produceret af FCK TV, kan du se Jonas Wind få huen på. BT har fået tilladelse til at bruge videoen.

FCK-angriberen Jonas Wind er nyudklækket student. Det blev han onsdag, efter han afsluttede sin sidste eksamen med et 10-tal på Johannes Gymnasiet på Frederiksberg.

»Stærkt. En rørt farmand,« siger Jonas Winds far, FCK-legenden Per Wind, og giver ham studenterhuen på i videoen foroven.

Jonas Wind er glad for at være blevet færdig med gymnasiet, som han kalder for tre gode år. Men på den anden side har årene også været lange, og han ser nu frem til at kunne fokusere fuldt ud på sin fodboldkarriere.

»Det er lidt sørgmodigt med mange gode venner, man har gået i klasse og gymnasiet med, som også har hjulpet mig rigtig meget med skolearbejdet. Men på den anden side er det også dejligt at være færdig nu og bare kunne fokusere 100 procent på fodbolden,« siger Jonas Wind.

Jonas Wind har spillet 10 kampe for førsteholdstruppen og scoret to mål i denne sæson. Og det går ikke længere, før han igen skal i kamp, lød det, da han fik huen på.

»Det skal fejres med, at vi spiller kamp om et par timer. Men ellers skal jeg ud og hygge mig lidt med mine venner i dag og så spise med mine forældre i aften,« sagde Jonas Wind.

Angriberen var da også med, da FC København spillede træningskamp mod Lyngby onsdag formiddag, men oplevelsen blev nok ikke helt så god for Jonas Wind, som da han fik hue på.

For den 19-årige angriber måtte i første halvleg lade sig udskifte med en skade, og det er endnu uvist, hvor alvorligt det er.