Midt i al postyret omkring Heine Fernandez er Viborg tæt på at skille sig af med endnu en af profilerne fra holdets stærke efterårssæson. Det er den lille midtbanetekniker Alex Nørlund, der lørdag er taget på fem dages prøvetræning hos den midtengelske 2. divisionsklub Walsall.

"The Saddlers" fører i øjeblikket den tredjebedste række og har i forvejen Ronnie Ekelund tilknyttet på en lejekontrakt, der netop er blevet forlænget med en måned.

"Går det godt derovre, og de kommer med et tilbud, så må vi jo se, hvad der sker. Jeg er ikke helt afklaret, om hvad jeg vil, og så er det fint at komme ud og få afprøvet nogle ting."

Walsall henvendte sig allerede i december sidste år, men dengang var Alex Nørlund plaget af en fibersprængning i ryggen, og derfor blev prøvetræningen udskudt.

Alex Nørlund skal formentlig spille et par testkampe på andetholdet i løbet af de fem dage.

"Jeg har haft kontakt til Henrik Risom, som spiller i Stoke, og han beskriver Walsall som et godt hold, og så har jeg selv set dem spille i en pokalkamp på tv.

Jeg har ikke gjort mig så mange oplevelser og tager det foreløbig som en oplevelse."

Alex Nørlunds kontrakt med Viborg udløber til sommer, og klubben har i en pressemeddelelse lagt op til hurtigt klubskifte, hvis Walsall er interesseret. brandt