Lyt til artiklen

Der blev ikke fundet en vinder af førstepræmien i Eurojackpot fredag aften, men en andenpræmie i det kæmpestore europæiske lotteri kan også være en formue værd.

Det kan en heldig spiller fra Vejle skrive under på, efter at vedkommende fredag vandt ikke mindre end 7.747.087 kroner.

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

»Det er en stor glæde at være med til at dele gevinster ud til heldige danskere, og vi bliver i Danske Spil glade hver eneste gang, der bliver vundet en gevinst i vores lotterier. Også selvom det sker hver evig eneste uge,« siger Malene Mølgaard, som er administrerende direktør i Danske Lotteri Spil.

Da det kan være en stor omvæltning at vinde en stor gevinst, tilbyder Danske Spil særligt uddannede rådgivere, som er uddannede revisorer og er klar til at tage hånd om store vindere.

»Vinder man et større beløb hos os, bliver man tilbudt særlig rådgivning, så vi sikrer, at man får en god start på livet som millionær – eller mangemillionær,« siger Malene Mølgaard.

Fredagens gevinst er den største Eurojackpot-præmie i Vejle nogensinde.

To gange tidligere har en vinder fra Vejle fået 10 millioner kroner ind på kontoen, i 2007 og 2011, men det var i Lotto.

Næste trækning i Eurojackpot er på tirsdag, hvor der er 189 millioner kroner til en førstepræmie.

Fredagens vindertal var: 20, 30, 38, 39, 44. Stjernetal: 2, 12.