Lyt til artiklen

Der er opstået kamp om at få en af de 1000 pladser ved "Alannah and Madeline Foundation"'s fundraiser i Melbourne, Australien den 26. november, efter at den australske avis Herald Sun har kunnet fortælle, at Kronprins Frederik, Kronprisesse Mary og deres fire børn ventes til Melbourne til efteråret.

Forleden kunne Herald Sun på sin hjemmeside fortælle, at kronprinsesse Mary og kronprins Frederik kommer på kombineret ferie og officielt besøg i Australien sent på efteråret. De tager børnene med, Prins Christian, 5, Prinsesse Isabella, 4, og de seks måneder gamle tvillinger Vincent og Josephine.

- Vi glæder os til at tvillingerne kan møde deres familie og venner i Australien, sagde kronprinsesse Mary allerede kort efter fødslen af tvillingerne i januar i år.

Kronprinsesse Mary er international protektor for "The Alannah and Madeline Foundation", en velgørenhedsforening, som skal beskytte børn mod vold.

Efter at nyheden om at Mary, der er født i Hobarth, vender hjem på besøg til efteråret, er blevet offentliggjort, er interessen for foreningens fundraiser, "Alannah and Madeline Foundation Starry Starry Night" steget voldsomt.

Ifølge en historie på Herald Suns hjemmeside fredag har telefonerne kimet hos foreningen. Mennesker, som regner med kronprinsesse Mary kommer med sin familie til fundraiseren, har forsøgt at sikre sig en af de 1000 pladser på det fashionable Crown Towers hotel i Melbourne.