Stephen Kinnock og Helle Thorning-Schmidt.
Stephen Kinnock og Helle Thorning-Schmidt. Foto: Martin Sylvest Andersen
Politiet gjorde en usædvanlig opdagelse, da efterforskerne undersøgte computerne hos SKAT København.

I en såkaldt backup-fil fandt man en personligt udformet dagbog skrevet af skattedirektør Lisbeth Rasmussen. Hun var den ledende sagsbehandler på Thorning-Kinnocks skattesag.

Bt.dk bringer her et lille udsnit - HER kan du købe adgang til alle dagbogs-notaterne

Hun skrev, at det var parrets egen revisor Frode Holm, som på et møde med hende og et par af hendes medarbejdere pludselig oplyser, at Stephen Kinnock er bøsse eller biseksuel. Parret har siden manet rygtet i jorden, og Frode Holm har afvist, at han har udtalt sig på den måde.
 
BT bringer her uddrag af dagbogens notater om det såkaldte bøsserygte.

Notaterne rejser flere spørgsmål.
* Hvorfor sagde Frode Holm, at Stephen Kinnock skulle være biseksuelt/homoseksuelt, hvis det ikke passer?
* Hvorfor blev notatet slettet, hvornår skete det, og hvem tog beslutningen?
* Hvorfor affandt SKAT sig med, at parret ikke ville møde op hos SKAT?

Uddragene begynder her:

Uge 34, 23/8-29/8

Der er løbende drøftelser med Erling Andersen og den lille arbejdsgruppe i ugens løb angående undersøgelserne og det kommende møde, hvor vi ønsker at de personligt skal fortælle om deres familiemønster og opholdene i Danmark. De oplyste dage/ophold i Danmark svarer ikke til det indtryk og mønster, som Helle Thorning-Schmidt har givet i andre sammenhænge.

Inger taler med Frode, aftaler mødet og angiver, at vi ønsker et møde, hvor de er til stede. Det bliver onsdag klart, at det ønsker de ikke.

Torsdag 26/8 2010

Inger drøfter mødet med Frode Holm på Erling Andersens kontor, som skal være den følgende dag. Vi ønsker at Stephen Kinnock og Helle Thorning-Schmidt skal møde. Det vil de ikke ifølge Frode Holm. Efter længere tids drøftelse fortæller Frode Holm, at Stephen Kinnock er biseksuel/homoseksuel. Helle Thorning-Schmidt vil ikke møde og redegøre for familiemønster. Det besluttes, at mødet holdes med Frode Holm.

Mandag 13/9 2010

Peter Loft vender tilbage til, at det er mærkeligt og uforståeligt for andre, at Stephen Kinnock og Helle Thorning-Schmidt har et sådant familiemønster, når de i anden sammenhæng har givet udtryk for, at han er her hver weekend. Peter borer i Stephen Kinnocks særlige seksuelle forhold, som vi tidligere er blevet bekendt med.

Han vil have en tilføjelse ind i sagsfremstillingen, hvor vi giver udtryk for de faktiske oplysninger, som ligges til grund, er blevet bestyrket og verificeret i de bilag og dokumenter, som vi har undersøgt i forbindelse med sagsbehandlingen. Selvom vi siger, at det står der allerede og ikke giver nogen mening at gentage, ligesom vi ikke vil skabe nogen mistanke mod Stephen Kinnock, som i øvrigt ikke har nogen betydning for afgørelsen, bliver Peter Loft ved med dette. Vi får en tekst, som vi ser på.

Et af de problematiske forhold ved det, han forslår, er, at det ser ud som om, begrebet livsinteresse har nogen selvstændig betydning for sagen, og det har det ikke. Erling Andersen siger til Peter Loft, at han ikke har rykket sig i flere uger. Peter Loft har helt fra begyndelsen givet udtryk for, at han må være skattepligtig på grund af ophold, der overstiger 180 dage og ud fra det billede, som er tegnet af familien i forskellige medier.

Torsdag 16/9 2010

Kl. 19.00 ringer jeg til Erling for at drøfte sagen. (...) Erling fortæller mig, at Steffen har ringet og beklaget sig over, at deres tekst-tilføjelse ikke er kommet med. Det fører til at Steffen Normann og Erling Andersen endnu én gang har drøftet spørgsmålet om betydningen af de 'familiemæssige' forhold, som vi har holdt ude, når de ikke har nogen betydning, og hvor vi ikke vil signalere, at der er tale om 'unormale forhold' for at det kan give yderligere anledning til spørgsmål og gravning i hans seksuelle forhold.

Bt.dk bringer her et lille udsnit - HER kan du købe adgang til alle dagbogs-notaterne
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 0 kr.