Godmorgen derhjemme

Så er vi her igen med morgenpost fra Rio.

Vi har fået en ordentlig omgang regn her til aften og i de første nattetimer, men det er holdt op igen nu, og vejrudsigten fortæller, at vi får en ny flot dag i morgen.

Det håber vi på - og gerne med lidt vind - så vi kan få Anne-Marie Rindom på vandet og tage endnu en dansk medalje. Vi havde en mand på havnen i dag (altså mandag) for at følge hende, det har vi igen tirsdag.

I skal da lige vide, at vi i aften har kigget på kombinationen af bearnaise og tun, og det kan man godt, fortæller mine rejsefæller mig. Selv gik jeg helt galt i byen med en bestilling af gnocchi - det kommer ikke til at ske igen.

Nå, men det var det med den niende danske medalje, som vi går og venter på. Det kan både blive Rene Holten Poulsen og Anne-Marie Rindom, der tager den.

Men vi er klar og ved at være i form til det, for vi prøver det hele tiden med de medaljer. I aften, måske mens du sov, men vi var vågne her i Brasilien blev Lasse Norman bronzevinder i omnium. Det kan du læse om her.

Og lige efter, at Lasse Norman havde hentet sin medalje, ja så lagde Amalie Dideriksen i ovnen til, at i tirsdag måske også kunne gå hen og blive en god dag i velodromen.

Artiklen fortsætter under billedet...

Jublende kroatere.
Jublende kroatere. Foto: DAMIR SAGOLJ
Vis mere

Ingen kroatisk spekulation

I håndboldturneringen gik vi og var lidt spændt på, om Kroatien ikke var interesseret i at vinde over Tunesien, fordi et nederlag til kroaterne ville have betydet, at de ikke kunne møde Frankrig før i en finale.

Men vennerne fra Balkan viste sig som store sportsfolk og spillede igennem og decideret ødelagde Tunesien med 41-26 efter 25-10 ved pausen.

Danmark møder i øvrig Slovenien i en kamp, der er programsat til onsdag klokken 17 i Brasilien - klokken 22.00 hjemme i Danmark.

Artiklen fortsætter under billedet...

Sara Slott er videre.
Sara Slott er videre. Foto: DAVID GRAY
Vis mere

Spar på kræfterne, når du kan

Set med danske øjne var natten suverænt bedste nyhed formentlig, at Sara Slott var totalt suveræn i sit indledende heat i 800-meter-hæk

Det gør os i hvert fald glade i BT's lejr.

Vi var ikke selv på atletikstadion i nat - vi var som I husker ude at spise tun med bearnaise - men vores kollegaer på DR talte med Slott, der kunne fortælle, at han var så overlegen, at hun kunne spare sig lidt.

Det er gode nyheder. Ligesom det er gode nyheder, at Slott i semifinalen, som bliver løbet i morgen, Får selskab af Stinna Troest.

Artiklen fortsætter under billedet...

Brande tæt på BMX-banen.
Brande tæt på BMX-banen. Foto: FAZRY ISMAIL
Vis mere

BMX i brand

I morgen er vi i den danske presse blevet inviteret til et pressemøde med blandt andre den danske BMX-kører Simone Tetsche.

Vi kigger stadig på planen her i BT-lejligheden, men der kunne da være noget at spørge Simone Tetsche om efter at have læst nattens historier om, at der har været brand ude omkring BMX-banerne.

Artiklen fortsætter under billedet...

Thiago Braz da Silva vinder guld.
Thiago Braz da Silva vinder guld. Foto: DIEGO AZUBEL
Vis mere

Brasilien til vejrs og til tops

Det olympiske stadion gik i øvrigt ganske meget amok, da den brasilianske stangspringer Thiago Braz da Silva vandt den første OL-guldmedalje i atletik til Brasilien siden 1984.

Og nej, han slog ikke Segei Bubka - han har indstillet sin karriere. På vej mod sit guld forbedrede den brasilianske stangspringer sin egen personlige rekord med hele 11 centimeter.

Ikke mere for nu - vi er klar igen om lidt fra Rio.

Bom dia, til jer alle sammen.

Andre læser også