Anklagemyndigheden har rejst tiltale i mørklagt sag om overgreb i SM-miljø i København.

Der bliver nu rejst tiltale mod en 47-årig mand for at have overtrådt en lang række paragraffer i en opsigtvækkende sex-sag.

Sagen cirkler om en sexklub med speciale i sadomasochisme på Vesterbro i København. Politiet har indtil videre været meget tilbageholdende med at komme med oplysninger om sagen, hvor også en ung pige er sigtet.

B.T. har tidligere bragt et anonymt interview med en 17-årig døv pige, der gennem et år var blevet tvunget til at prostituere sig af den 47-årige ingeniør.Den 17-årige forklarede dengang, at hun har kendskab til mindst 12 piger, der er blevet misbrugt og solgt videre af ham.

Sagen har været efterforsket af Nordsjællands Politi, hvor man indtil videre ikke ønsker at komme med detaljer om anklagerne mod manden.

- Men jeg kan bekræfte, at der nu sendes et anklageskrift til retten, hvor der er rejst tiltale efter en række bestemmelser i straffelovens sædelighedskapitel, siger politiadvokat Marianne Gjedde-Nielsen.

Sagen mod den 16-årige pige verserer stadig, og der er ikke taget stilling til, hvad der videre skal ske med hende. Hun skulle angiveligt have fungeret som den 47-åriges slave-kæreste.

/ritzau/