Opdateret: I artiklen fremgår det, at Jessica Falktoft døde den 9. november, da hendes respirator blev slukket. Skuespillerinden afgik dog først ved døren seks dage senere, som beskrevet i denne artikel.

Den australske skuespillerinde Jessica Falkholt er død som følge af et voldsomt trafikuheld, som også kostede hendes forældre og 21-årige lillesøster livet.

Det skriver det australske medie News.com.au.

Jessica Falkholt har undergået flere operationer, men har været i koma, siden hun sammen med sin familie var involveret i et tragisk trafikuheld første juledag.

Hendes kvæstelser var så alvorlige, at lægerne på St George Hospital i Sydney tirsdag aften, dagen efter at hendes familie blev begravet i en forstad til Sydney, besluttede at slukke den 29-årige skuespillerindes respirator.

Det bekræfter, hendes onkel, Paul Ponticello, overfor The Daily Telegraph.

Ulykken

Jessica Falkholt, hendes forældre Lars (69) og Vivian (60) og hendes 21-årige lillesøster Annabelle kom kørende langs den sydlige australske kyst i staten New South Wales, da en firhjulstrækker pludselig kørte over i det modsatte spor og kolliderede med familiens bil.

Sammenstødet var så voldsomt, at begge biler brød i brand. Redningsmandskabet på stedet formåede dog at redde den bevidstløse skuespillerinde og hendes lillesøster ud af bilvraget. Deres forældre blev erklæret døde på stedet, og lillesøsteren, Annabelle, døde på et hospital tre dage senere.

Australsk politi efterforsker stadig ulykken, som også kostede 50-årige Craig Whithall, der kørte den anden bil, livet. I politirapporterne oplyses det ifølge australske medier, at Jack Whitehall flere gange har overtrådt færdselsloven, og at han var på vej hjem fra en metadon-klinik, da hans bil kolliderede med Falkholt-familiens.

Politiet er ved at efterforske om stoffer eller andre rusmidler var skyld i ulykken.

Jessica Falkholt var bedst kendt for sin rolle i den populære australske tv-serie 'Home and away'. Derudover spillede hun med i en filmen 'Harmony', der udkommer i 2018.