TV-værten Felix Smith har modtaget fanpost af den mere specielle slags. En tv-seer har nemlig sendt ham et brev med 300 kroner og en opfordring til at gå til frisøren. Selv er tv-værten glad for tanken, men han har ikke tænkt sig at klippe de lange, lyse lokker af, som efterhånden er blevet en del af hans varemærke.

- Jeg skal have nogle flere penge, hvis jeg skal klippe det af. Hvis der er nogen, der vil starte en landsindsamling, og der bliver samlet nok penge sammen, skal jeg nok gøre det, og så kan vi sende pengene til et godt formål, siger Felix Smith, der i øjeblikket er vært på 'Danmark har talent' på TV2.

Han har i en årrække været en af Danmarks mest kendte tv-værter, og hans lange lyse hår har været med ham hele vejen.

- Lige da jeg startede med at være i fjernsynet, fik jeg mange kommentarer på mit hår. Men det er efterhånden ret sjældent, jeg hører noget for det, siger han.

- Jeg synes virkeligt, det er sjovt fundet på. Han må være et meget gavmildt menneske, men jeg kan ikke helt finde ud af, om jeg skal betale skat af de 300 kroner, griner Felix Smith.

Felix Smith har tidligere været vært på en lang række tv-programmer, heriblandt 'Dansk Melodi Grand Prix', Voice', 'Klipfiskerne' og 'Felix rykker ind'.