____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Skuespilleren Bodil Jørgensen fik alvorlige kvæstelser og brud, da hun onsdag kom til skade under film-optagelser.

Den 53-årige skuespiller er i bedring allerede dagen derpå, fortæller Jesper Winge Leisner, der står for opsætningen af årets Tivoli-revy, hvor Bodil Jørgensen også har en stor rolle. Men efter ulykken, hvor skuespilleren blev ramt af en traktor, så det yderst alvorligt ud.

- De meldinger vi har fået går på, at Bodil har brækket flere ribben, og at hun også har fået brud på bækkenet, samt andre skader, siger Jesper Winge Leisner til BT.

Tivolis ukronede show-konge, der står bag årets genopstande revy-succes Tivoli Tam Tam, oplyser, at ulykken har påvirket de øvrige skuespillere i revyen.

- I går græd hele holdet med Bodil, og det så meget dystert og alvorligt ud.

Læs også: Bodil Jørgensens ulykke blev optaget- Jeg har aldrig mødt et folkefærd, der er så seje og stærke som de skuespillere, der er på holdet til vores Tivolirevy. Jeg er så imponeret og rørt over, hvordan de her seje mennesker har reageret, og den måde de stiller op for hinanden på. 

- I dag er Bodil i bedring, og i aften står alle med store smil på scenen i Tivolirevyen, og jeg er sikker på, at Bodil ønsker det sådan, og at hun ville have gjort det samme, for sine kolleger, siger Jesper Winge Leisner, der ikke regner med, at den skadede skuespiller vender tilbage i år til Tivoli Tam Tam.

- Enhver der dyrker sport, og har fået trykket bare ét ribben ved, hvor smertefuldt det er, og Bodil har fået trykket hele kassen. 

- Så jeg kunne ikke drømme om, at lægge noget som helst pres på hverken Bodil eller hendes familie. Nu skal hun bare komme sig på bedst mulig måde, og koncentrere sig om sig selv, og sine børn og mand. Og hvis bare hun kunne nå at komme ind og se forestillingen inden sæsonen er slut, ville det være skønt, siger revyens bagmand til BT. 

Siden aflysningen af revyen i går, har Winge Leisner og holdet arbejdet på, at kunne gennemføre aftenens forestilling, der klares ved, at de andre spillere træder ind for Bodil forskellige steder.

Men der er også arbejdet benhårdt på at finde en værdig afløser for den 53-årige skuespillerinde, afslører Jesper Winge overfor BT.

- Der kommer en substitut for Bodil, og jeg regner med at det bliver allerede fra fredag. Så nu sætter vi et ekstra trin på raketten. Det bliver en kvinde og det bliver en sværvægter, varsler revykongen, der måske allerede senere torsdag vil afsløre navnet på Jørgensens stand-in i Tivoli Tam Tam.