Den tidligere børne MGP-vinder og nu influencer Anne Gadegaard lever til daglig i frygt for en stalker. Det har hun ikke tidligere talt ud om, men på Instagram fortæller hun nu åbent om sin forfølger.

En forfølger, der har fået Anne Gadegaard til at kigge sig over skulderen, og som har påvirket hendes arbejde som blogger og influencer. Hun tør nemlig ikke filme på sociale medier i særlig høj grad. Det skriver Se og Hør.

Anne Gadegaard er lige nu midt en i en flytning, som hun detaljeret har indviet sine mere end 70.000 følgere i. Men én detalje forbliver hemmelig. Nemlig i hvilket område at København lejligheden ligger.

Hun frygter nemlig, at stalkeren finder ud af den nye adresse og fortsætter sine plager. Og det er som led i flytte-fortællingen, at Anne Gadegaard har åbnet op omkring stalkeren, der forstyrrer hendes liv.

»Det er ikke noget, som jeg har snakket om, fordi jeg har været en lille smule bange. Gennem hele mit liv, siden jeg vandt børne-MGP, har jeg haft forskellige stalkere,« fortæller hun på Instagram.

Det var tilbage i 2003, at Anne Gadegaard vandt børne-MGP, så det er altså i 17 år, hun har måttet leve med forskellige mennesker, som forfølger hende.

Dog har Anne Gadegaard ikke altid kendt til stalkerne. Ført efter hun er blevet ældre, har hun fået af vide, hvad der skete.

Hun går dog ikke helt i detaljer med stalkeren og dennes forfølgelser, men hun fortæller, at det særligt blev et problem, da hun for halvandet år siden blev mor til sin datter Filippa.

Anne Gadegaard slutter dog af med at sige, at hun ikke kommer til at fortælle mere om sin stalker.