Efter tre nederlag i træk lykkedes det igen Metal Ligaens tophold at vinde.

Aalborg. Aalborg Pirates var længe ganske suverænt tophold i Metal Ligaen i ishockey, men efter tre nederlag i træk er forspringet skrumpet.

Som sådan faldt sejren fredag på 5-2 hjemme over Herlev på et tørt sted.

Hjemmepublikummet fik sig ellers en forskrækkelse, da bundholdet Herlev kunne skøjte fra isen efter første periode med en 1-0-føring på tavlen.

En god anden periode med tre scoringer af Aalborg vendte dog det truende nederlag til et håb om sejr.

Den blev dog først for alvor cementeret, da Julian Jakobsen scorede til 4-2 efter fem minutter af tredje periode. Samme Jakobsen satte også punktum med 5-2-scoringen 15 sekunder før tid.

Med sejren fastholder Aalborg førstepladsen med 66 point for 31 kampe. Odense er på andenpladsen blot tre point efter. Dog for en kamp mere spillet.

Fredag vandt Odense 5-1 hjemme over formsvage Rungsted, som ligger nummer seks.

Rækkens andenplads indtages af Frederikshavn, som vandt 2-0 over Rødovre og nu har 55 point for 30 kampe.