En mystisk æske til 11.499 kroner.

Det er en pæn sjat penge at smide efter noget, man ikke kan vide, hvad er, men ikke desto mindre blev æskerne flået væk hos Power torsdag aften.

»De blev simpelthen revet væk, det sekund de blev sat til salg.« 

Det forklarer salgschef i Power, Simon Frølich, fredag formiddag, efter de i samarbejde med Samsung prøvede noget nyt torsdag aften.

Salgschefen præsenterede selv 'Samsung Mystery Box' under deres liveudsendelse klokken 20.00, før Power satte 20 mystiske æsker til salg 20.15.

»Vores mand, der sad og holdt øje, troede der var en fejl på hjemmesiden, så hurtigt gik det,« siger Simon Frølich.

Rygterne har længe svirret om, at Samsung vil præsentere seneste serie af deres Samsung Galaxy-telefon i midten af januar. 

Forleden inviterede de så til en begivenhed 17. januar, som B.T. har beskrevet, hvor det ventes, at de præsenterer deres nye telefon, der med al sandsynlighed kommer til at hedde Samsung Galaxy S24.

Og med Powers mystiske æske har vi nu også en idé om, hvornår telefonen må være klar til salg.

Sådan ser de mystiske æske ud.
Sådan ser de mystiske æske ud. Foto: Screenshot/Power
Vis mere

Man kan nemlig ifølge Power forvente at få sendt sin mystiske æske 23. januar.

Og det er netop den telefon, købere af Powers æske må forvente at modtage.

'Vær en af de første til at få fat i den næste Samsung Galaxy', står der på pakkens produktbeskrivelse. Men købere får samtidig omkring 6.000 kroners andre – hemmelige – Samsung-produkter med.

Og selvom det ifølge salgschefen er første gang, Power har solgt den slags mystiske produkter, kunderne ikke på forhånd kender, har det virket:

»Vi måtte have fat i Samsung under showet og skaffet 30 flere æsker, men de er faktisk også lige straks udsolgt.«

Det er en pæn sjat penge at smide efter noget, man ikke kan vide, hvad er. Hvordan sikrer I jer, at kunder ikke bliver skuffet?

»Det gør vi gennem vores returret, der gælder i 30 dage. Vi kender heller ikke det præcise indhold af æsken, så hvis man er utilfreds med indholdet, kan man få sine penge tilbage,« siger Simon Frølich.