Chelsea tror på, at de kan sikre sig Premier League-titlen ved en sejr på udebane mod Arsenal i slutningen af april. Holdets angrebsstjerne Diego Costa er desperat for at blive klar til kampen.

Diego Costa vil gøre alt i sin magt for at være på banen, når Chelsea indtager Emirates Stadium den 26. april. Topscoreren i Premier League måtte forlade banen på grund af problemer med baglåret i weekendens kamp mod Stoke.

Det er ikke første gang, at han lider af en skade i baglåret, og denne synes at være værre end de hidtidige. Chelseas manager José Mourinho regner med at måtte undvære angriberen i minimum to uger, hvilket betyder, at Chelsea er uden Costa både mod Queens Park Rangers og Manchester United. Det skriver engelske The Telegraph.

Samtidig spekuleres der i, at Mourinho formentlig ikke er villig til at risikere angriberens helbred, så længe man stadig ligger komfortabelt foran konkurrenterne i Premier League.

I holdets forrige kamp mod Hull oplevede Costa problemer med baglåret, men fik altså sidenhen overbevist både sig selv, Mourinho og lægestaben om, at han var klar til kampen mod Stoke. Her holdt han dog kun 12 minutter, inden han måtte lade sig udskifte.

Costa vil ikke træne med resten af Chelsea-holdet i den kommende uge. Han må i stedet bruge det meste af sin tid i styrkerummet og sammen med klubbens fysioterapeuter.