Ligesom i sidste sæsons Champions League måtte Bayern München se sig slået med 1-0 ude mod Atlético Madrid.

Det må have været lidt af en deja-vu-oplevelse for Bayern Münchens spillere, da de onsdag aften forsøgte at nedkæmpe Atlético Madrids bolværk i Champions League.

I den første af to semifinaler i sidste sæsons turnering var man på samme opgave, og ligesom den gang endte det også i et smalt nederlag på 0-1 onsdag.

En kontrascoring var som så ofte før nok for Madrid-klubben, der endda tillod sig at brænde et straffespark.

Ikke overraskende overlod Atlético Madrid velvilligt boldbesiddelsen til de sydtyske gæster, der ligesom i sidste sæsons semifinale havde svært ved at finde huller i Diego Simeones tætvævede defensiv.

De få gange, hvor Thomas Müller og Franck Ribery kom frem til chancer, var enten afslutningen for dårlig eller Jan Oblak i Atlético-målet for stærk.

Farligere var det i den anden ende, når den hurtige, spanske kontramaskine buldrede af sted.

Fernando Torres var tæt på med et hovedstød på stolpen midtvejs, men det blev belgieren Yannick Carrasco, der ti minutter før pausen gav hjemmeholdet føringen.

EM-topscorer Antoine Griezmann sendte lynhurtige Carrasco i dybden. Fernando Torres var fri til siden, men belgieren trykkede selv fladt af, og Manuel Neuer i fuld længde kunne ikke nå ud til bolden ved fjerneste stolpe.

Udeholdet havde fortsat svært ved at skabe chancer efter pausen. Cheftræner Carlo Ancelotti forsøgte at skabe mere fart og kreativitet i offensiven med indskiftningen af Arjen Robben efter en time.

Det havde ikke den store effekt, og i stedet begik Arturo Vidal et ekstremt klodset straffespark i den anden ende små ti minutter før tid.

Antoine Griezmann bankede dog bolden på overliggeren fra 11-meterpletten, ligesom han også gjorde i Champions League-finalen mod Real Madrid i sidste sæson.

Modsat den gang endte Atlético med sejren onsdag.

Gruppens anden kamp spillede Rostov og PSV Eindhoven 2-2 i Rusland.