REUTERS/Naseem Zeitoon
REUTERS/Naseem Zeitoon Foto: NASEEM ZEITOON

Med revolutionerende taktiske træk og uforudsigeligt angrebsspil har Pep Guardiola vundet millioner af fodboldhjerter i sin tid i Bayern München.

Men siden spanieren annoncerede, at han ikke forlænger sin kontrakt med de tyske mestre for i stedet at fortsætte i England, er kærligheden til trænergeniet flere steder begyndt at fortage.

FILES-FBL-GER-ENG

Tidligere har en af Bayern Münchens mest succesrige trænere gennem tiden, Ottmar Hitzfeld, langet ud eftter Guardiola, og nu melder også Lothar Matthäus sig i kritikerkoret.

»Guardola kan sige, hvad han vil. Holdplanlægningen i Manchester City er alt for vigtig for ham til, at han kan have sit hoved 100 procent i Bayern München,« skriver han i en klumme i Sports-Bild og tilføjer:

»Det er en farlig position at være i. Guardiola vil få fem besværlige måneder i München. Det var aldrig ægte kærlighed mellem Guardiola og Bayern-spillerne«.

FILE PORTUGAL SOCCER FC BAYERN GUARDIOLA

Kærlighed eller ej har Bayern München under Guardiola vundet stort set alt, hvad der er at vinde. Kun Champions League-trofæet mangler, og det har spanieren rettet sine øjne stift imod, men han afviser, at det bliver forskellen på om hans ophold i det tyske er en succes eller ej.

»Selvfølgelig vil jeg vinde det trofæ med Bayern, men det er ikke let. I 51 kampe har jeg bare tabt en gang. Det er mere værd end Champions League. Det kommer jeg aldrig til at opleve igen,« har han udtalt på en pressekonference.

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.