De falder som fluer.

Landsholdet vinker farvel til yderligere to profiler.

»Thomas Delaney og Jonas Wind døjer begge med lidt overbelastning og forlader derfor truppen forud for kampen mod Færøerne. Truppen er nu på 23 spillere til den sidste kamp i denne samling,« skriver DBU.

I alt er otte spillere fra den oprindelige trup faldet fra.

Der er tale om Christian Nørgaard, Andreas Skov Olsen, Andreas Christensen, Alexander Bah, Simon Kjær, Kasper Schmeichel, Jonas Wind og Thomas Delaney.

Kampen mod Færøerne spilles tirsdag aften og er den anden af fire testkampe frem mod EM.

Lørdag spillede Danmark med en opstilling, der ti mand formentlig kunne være med i en startopstilling til første EM-dyst, men tirsdag bliver givetvis en helt anden forestilling.

Dog står det klart, at Pierre-Emile Højbjerg skal være anfører, siger Kasper Hjulmand på et pressemøde. Det er første gang, han bærer anførerbindet for Danmark.

»Jeg glemmer ikke, da jeg blot havde spillet få landskampe, de kunne måske tælles på en hånd, da Morten Olsen tog fat i mit og sagde, at jeg havde, hvad der skulle til for en dag at blive anfører. Det havde han ret i. 75 kampe senere går det i opfyldelse.«

»Jeg er meget taknemmelig. Det forpligter at være god og være en af dem, der tager ansvar. Det vil jeg blive ved med,« siger Højbjerg.