Umut Sakarya har valgt at trække sig fra 'Vild med dans'. Det betyder, at det også er slut for hans dansepartner, Jenna Bagge.

Den 30-årige sportsdanser kom med i TV2's populære dansekonkurrence første gang i 2014, da hun sammen med rapperen USO opnåede en 10.-plads.

Hendes hidtil bedste placering faldt året efter, da hun fik en 6.-plads med cirkusartisten Patrick Berdino.

Da Umut Sakarya torsdag valgte at smide håndklædet i ringen, var de blandt de syv sidste dansepar. Og selvom de ikke har fået mange point af dommerne, har seerne uge efter uge båret dem videre, så Jenna Bagge havde formentlig som mininium kunnet tangere sin egen 'Vild med dans'-rekord.

Tv-kok Umut Sakarya og Jenna Bagge. 'Vild med dans' knækker cancer, TV2 sender fra Det Kongelige Teater på Kongens Nytorv i København. 'Vild med dans' sæson 16, program 7, fredag den 25. oktober 2019.
Tv-kok Umut Sakarya og Jenna Bagge. 'Vild med dans' knækker cancer, TV2 sender fra Det Kongelige Teater på Kongens Nytorv i København. 'Vild med dans' sæson 16, program 7, fredag den 25. oktober 2019. Foto: Martin Sylvest
Vis mere

Men nu er det altså slut. Umut Sakarya føler, at mængden at negative kommentarer på de sociale medier er blevet for stor.

Jenna Bagge kommenterer deres fælles exit med et opslag på Instagram:

'Så sluttede min 'Vild med dans'-sæson for i år. Det er aldrig nemt, når det slutter, men i år må det helt klart være det sværeste år for mig. Jeg ville ønske, at vi stadig kunne danse videre, men sådan skulle det ikke blive. Jeg må bare acceptere, at Umut har brug for at stoppe det hele her,' skriver hun og tilføjer:

'Tusind tak til alle jer mega søde og dejlige mennesker, der har støttet os, jeg er gigantisk taknemmelig for alt den kærlighed, I har sendt min vej. Lige præcis dét vil jeg tage med videre. Tak for i år,' slutter hun.

Nyheden om Umut Sakaryas overraskende 'Vild med dans'-farvel faldt torsdag eftermiddag.

'Jeg har lært, at man skal sige fra, når noget bliver for meget, og jeg er ved at knække over nu. Alt det hate, der er kommet på de sociale medier gennem hele sæsonen, er blevet endnu vildere,' udtaler han til TV2.dk.

Han fortsætter på sin Instagram-profil, hvor han blandt andet siger tak til sin dansepartner:

'Jeg er så oprigtigt ked af, at vi skulle slutte af på denne måde. Jenna har været den bedste danselærer – en fantastisk veninde, og jeg er så beæret over at have lært hende at kende.'

Jenna Bagge kan midt i det hele glæde sig over, at hun i løbet af 'Vild med dans' er blevet forlovet.