Det var aldrig gået så galt, hvis han selv havde været hjemme. 

Sådan siger den 32-årige musiker Christopher til magasinet Euroman om den tur i mediemøllen, hans kone Cecilie Haugaard har været igennem med sin omdiskuterede bog '#Instagrim'.

For mens Christopher har været på turné i udlandet, er Cecilie Haugaard blevet anklaget fra mange sider for at være 'hyklerisk'.

»Jeg vil vove at påstå, at det aldrig var sket, hvis jeg var hjemme. For så var hun ikke endt i 'Deadline',« siger han til magasinet.

Det var også i DRs debatprogram, at shitstormen for alvor tog fart. 

Under interviewet blev Cecilie Haugaard klandret for, at hun selv er med til at udøve den perfekthedskultur på Instagram, som hun kritiserer i sin bog. 

Christopher understreger også, at uanset hvor godt forberedt, Cecilie Haugaard havde været, var det endt galt i programmet. 

Og selvom han havde lyst til at komme hende til undsætning, blev han nødt til at holde sig selv tilbage for ikke at eskalere situationen yderligere. 

Christopher har tidligere sagt til B.T., at han er stolt af sin kone for at 'åbne en meget vigtig debat'.

»Jeg synes selv, at det er en mega fed bog med en klar intention. Der vil altid være nogen, der vil give en et rap over næbet, når man stikker næsen så langt frem,« sagde han dengang til B.T. 

B.T. har også anmeldt bogen '#Instagrim', der udkom i februar.

Dengang skrev B.T.s anmelder, at 'hykleriet driver ned ad siderne'.

Du kan læse anmeldelsen HER.