En klage på forbruger-siden trustpilot.dk over nogle kiwier købt i et Føtex-supermarked deles lige nu ivrigt på de sociale medier. Men det er nu ikke så meget klagen i sig selv, som det er Føtex’ svar på klagen, der vækker jubel.

Svaret er nemlig skrevet i en tone, som kun inkarnerede brugere af computerspillene ’League of Legends’ og ’Counter-Strike’ forstår.

Læs også:

Et helt bevidst valg, fortæller en af de Føtex-medarbejdere, der var med til at formulere svaret, til bt.dk.:

»Kunden skrev jo selv i sådan et sprog, og vi prøver altid så vidt muligt at ramme kunderne i øjenhøjde. Så da vi er nogle stykker, der også spiller lidt computer, synes vi, det kunne være sjovt at svare ham tilbage i samme sprog. Vi tænkte, at vi bare skulle give den fuld gas,« fortæller 22-årige Morten Brøchner, der er kundeservicemedarbejder i Dansk Supermarked, og en af dem, der sammen med et par kolleger står bag det populære svar.

Læs også:

Undervejs i formuleringen af svaret talte Morten Brøchner og hans kolleger om, om tonen mon tog overhånd, men deres chef syntes, det var en god idé og gav drengene lov til bare at køre på – selvom hun ikke selv forstod et ord af, hvad der stod.

»Det handler jo om, at vi skulle ramme lige præcis den her kunde, så vi fyldte endnu mere på. Det er første gang, jeg har været med til at lave et svar som det her, og det er jo helt vildt, hvordan det nu har spredt sig,« siger Morten Brøchner og lover, at det ikke nødvendigvis er sidste gang, at han dropper den formelle tone for i stedet at give den lidt gas.

»Hvis folk skriver på en sjov måde fremover, så vil jeg helt sikkert også svare dem igen på en sjov måde,« siger han.

 

Se kundens klage og Føtex' svar herunder:

'Simons' klage over Føtex på trustpilot.dk.
'Simons' klage over Føtex på trustpilot.dk. Foto: Screendump fra trustpilot.dk
Vis mere

 

Føtex' svar på trustpilot.dk.
Føtex' svar på trustpilot.dk. Foto: Screendump fra trustpilot.dk
Vis mere