Den meget populære dansktopsanger, Andreas P. Nielsen fra Dræsinebanden døde i morges kl. 5 efter kort tids sygdom.Han blev 57 år.

- Det er med stor sorg i hjertet, at jeg må meddele, at Andreas P. Nielsen er død. Vi har netop været igennem et intens forløb og samarbejde af Dræsinebandens sidste album 'Åh disse minder', som udkom 18. april. Det har som altid været en stor fornøjelse, at arbejde med Andreas og hans kone, Inge-Marie. siger Henrik Sørensen, Label Manager for EMI Music, der har udgivet CDer og samarbejdet med Dræsinebanden i mange år.

- Jeg er dybt rystet over, at en sygdom som kræft så hurtigt kan nedbryde et stærkt og sundt menneske.

- Vi indledte indspilningerne i januar og havde de første møder i december 2010. og her følte Andreas sig lidt sløj. Da vi startede indspilninger hos Søren Bundgaard blev Andreas træt og måtte hvile sig imellem indspilningerne. Efter at alt var indspillet i studiet , tog sygdommen til, og Andreas blev hurtigt meget afkræftet og mere dårlig. Andreas var stærk og havde en vilje, der overgik alt. Trods sin sygdom ville Andreas også indspille tv spot/reklame - og det var en personlig kamp, der kostede kræfter, men ingen skulle svigtes, og sådan var Andreas, han kæmpede til det sidste, fortæller Henrik Sørensen.

Andreas P. Nielsens død er et stort chok for hans elskede kone Inge-Marie og deres tre piger, Josepha, Annabella og Lizabdra. De er sønderknuste og håber, at pressen vil lade familien få ro i den nærmeste tid.
I sidste uge blev hans Andreas`og Inge-Maries mindste datter - Josepha - konfirmeret, og det var en milepæl, som Andreas meget gerne ville være med til at fejre. Familien betød alt for ham, og kærligheden var meget stærk til Inge- Marie og de tre døtre. De havde et fantastisk sammenhold i familien, og Andreas P. Nielsen var yderst kreativ. Foruden musikken blev det også til flere bøger, ligesom han havde sit eget radioprogram "Andreas på Spil", som blev et af P4s mest populære programmer.

Dræsinebanden har gennem årene været et af de dansktopband, som har været mest spillet i Giro 413. Det er blevet til 2500 koncerter med Dræsinebanden i årenes løb, og den populære musikgruppe har solgt ikke færre end 800.000 cd/lp/mc, og er to gange er de blevet nomineret til en grammy.

I de senere år drev Andreas P. Nielsen sammen med sin kone Cafe Dræsinen i Ærøskøbing, som har haft en lang række solister med Danmarks populæreste artister.

Andre læser også