Lyt til artiklen

Det er slut med rengørings-pligter før åbent hus-arrangementer og nu tid til at booke flyttebil og folde flyttekasser.

Efter bare 36 dage på det officielle boligmarked kan kendisfrisøren Dennis Knudsen nemlig glæde sig over, at hans 150 kvadratmeter store liebhaver-lejlighed i København er blevet solgt.

Prisen er ifølge Ekstra Bladet, der har talt med Knudsen, endt ganske tæt på udbudsprisen, der lød på 11,5 millioner kroner.

Dermed ser det altså ud til, at der er en pæn gevinst i vente til den 55-årige stylist og frisør, der ifølge oplysninger fra Boliga købte lejligheden i 2016 for lige knap 6,5 millioner kroner.

Nybygget og med havudsigt

Ejendommen, som Knudsen nu skal til at tage afsked med, er bygget i 2008 og ligger på Havneholmen i København. Og når prisen har været der oppe af, skyldes det nok, at der ikke er sparet på noget.

Der er tre altaner og blandt andet også en tagterrasse med spabad, mens indendørs-kvadratmeterne fordeler sig på tre værelser med udsigt over havneforløbet.

»Boligen er til den kræsne køber, hvor kun det bedste er godt nok. Det er en yderst sjælden penthouse i et ekstravagant byggeri,« forklarede Marco Jønsson fra Home Sydhavnen & Projektsalg, der har stået for salget, da boligen blev udbudt til salg.

Se lejligheden her