OB - FC Midtjylland
Det kan være hårdt at gå imod FC Midtjylland for tiden, men de synes nu at være blevet for store favoritter i denne kamp. OB er normalt et meget solidt hjemmehold, og begge holdets nederlag på eget græs har været af den uheldige slags. Netop OB havde held i den omvendte kamp med at overbefolke midten af banen, og vandt som bekendt i Herning og oveni bør en kamp ude mod OB være en af dem, hvor man trods alt bør leve med uafgjort. Gæsterne er uden Marc Dal Hende og Mikael Anderson og værdien er at finde på værterne.

OB får point i kampen
Danmark - Superliga, klokken 19:00
Oddset 1,92 er fundet hos NordicBet (asian +0,5)

Aston Villa - Newcastle
Det virker som et meget interessant odds på få mål. Newcastle er et defensivt indstillet hold, og nok har de scoret fem mål i de seneste to kampe, men fire af de mål er faldet efter dødbolde og holdet er stadig ikke voldsomt gode til at skabe chancer i åbent spil. Aston Villa er gået over syv gange i træk, hvilket taler lidt imod spillet, men de har førstekeeper Tom Heaton med igen, hvilket bør være en fordel for dette spil, og så begge hold også kunne leve med uafgjort, hvilket bør være interessant i forhold til et spil på få mål. Oddset er i hvert fald fint.

Under 2,5 mål i kampen
England - Premier League, klokken 20:45
Oddset 1,95 er fundet hos Betfair Sportsbook

Hannover 96 - Darmstadt
Hannover har i den grad haft svært ved at skabe kampene i denne sæson, og hjemme har man blot scoret tre gange i seks kampe - og én gang i de seneste fire opgør på eget græs. Kommer de først bagud, skal de først for alvor ud og skabe kampen, og det bør det ikke blive bedre af. Det samme er lidt tilfældet for Darmstadt, som på fremmed græs er blandt de hold, der skaber færrest chancer, og i fire af holdets syv udekampe har maksimalt det ene hold scoret. Et minus er det, at værterne har Marcel Franke i karantæne, men spillet er fint.

Begge hold scorer i kampen - NEJ
Tyskland 2. Bundesliga, klokken 20:30
Oddset 2,15 er fundet hos Unibet