HULL - ASTON VILLA
Det bør være to hold på vej i hver sin retning, som mødes her. Hull har mistet flere af sidste sæsons profiler og i forvejen var man ikke langt fra nedrykning, hvorfor det godt kunne ligne en svær sæson for dem. Modsat ser Aston Villa stærke ud. De var tæt på oprykning i sidste sæson, og truppen holder samme niveau i denne sæson, hvorfor Aston Villa må forventes at spille med i den sjove ende af tabellen. Godt nok var Villa klart bedst på eget græs i sidste sæson, men der skal være tilpas stor kvalitetsforskel på de to hold til, at X2 giver mening at spille på.

Aston Villa får point i kampen
England - Championship, klokken 20:45
Oddset 1,45 er fundet hos NordicBet


ELFSBORG - ÖSTERSUNDS
Elfsborg har sæsonen igennem haftstore problemer med at score, og kun Brommapojkarna har scoret færre mål end dem. Derfor er det svært at se, at man skal have så pænt et odds på få mål i denne kamp. Östersund er normalt et hold med udmærkede offensive kvaliteter, men de har angriberen Alhaji Gero i karantæne, og faktisk er over halvdelen af holdets kampe i denne sæson endt med maksimalt to scoringer. Tager man med, at Elfsborg ikke har scoret i de tre seneste kampe, kan vi have fat i et glimrende spil på maksimalt to scoringer.

Under 2,5 mål i kampen
Sverige - Allsvenskan, klokken 19:00
Oddset 2,10 er fundet hos Betfair Sportsbook


VENDSYSSEL FF - AaB
Lokalbrag i Hjørring, hvor gæsterne bør være et godt spil. Der vil være mange AaB-fans på lægterne, så fordelen af hjemmebane er til at overse, og ser vi bort fra første halvleg i Parken, har AaB leveret en fin start på sæsonen. Det har Vendsyssel også resultatmæssigt, men de har givet rigtigt mange chancer væk i alle de kampe, de har spillet, og det kommer de givet vis også til at gøre i dag. Modsat har AaB trods alt noget fart i bagkæden, der kan dæmme op for Vendsyssels farligste våben i form af omstillingerne, og det bør kaste en udesejr af sig.

AaB vinder kampen
Danmark - Superliga, klokken 19:00
Oddset 2,20 er fundet hos JetBull