SAS-Liga: FC København - Viborg FF 3-1 (2-0) Med to scoringer inden for et minut banede FC København vejen for sæsonens tredje nederlag til trængte Viborg.

Med en samlet målscore på 0-7 før dagens kamp, og med dertil hørende nul point, har opstarten på den nye sæson været alt andet end let for Viborg FF. Lørdag eftermiddag i Parken var det københavnernes tur til at træde på bundproppen, men med en reducering og udvisning af Ailton kort før tid, var der spænding om kampens udfald til det sidste.

John Alvbåge i Viborgs mål havde en overordentlig travl dag på jobbet i Parken, og den svenske målmand sørgede frem til eet minut før pausen for, at målnettet endnu ikke havde blafret. Men så var det også slut. Med to scoringer inden for samme minut sørgede Hutchinson og Nordstrand for, at det første point fortsat var langt væk fra de grønblusede.

Atiba Hutchinson tilkæmpede sig i det 45. minut bolden fra et meget defensivt indstillet Viborg-hold, og efter at have trukket bolden med ind i højre side af målfeltet afsluttede canadieren fladt forbi John Alvbåge til 1-0.

Bolden var kun lige givet til Michael Silberbauer på højrekanten efter scoringen, før han sendte en hård aflevering ind fra baglinien. Inde foran mål missede Allbäck bolden, men ved den bageste stolpe dukkede fremstormende Morten Nordstrand op, og sendte FC København til pause i front med 2-0.

Viborg bragte spændingen tilbage i kampen, da nigerianske Christian Muomaife sendte bolden ind fra kanten af straffesparksfeltet med ti minutter igen, og midtjyderne lugtede for alvor blod, da Ailton kort efter fik vist det røde kort for at tjatte til skulderen på en viborgspiller efter en hård tackling på brasilianeren.

Det blev dog hjemmeholdet der scorede kampens fjerde og sidste mål, da Morten Nordstrand satte sidste fod på et kontraangreb i overtiden til 3-1.