Kevin Magnussen er ny færdig med at teste.
Kevin Magnussen er ny færdig med at teste.

Kevin Magnussen kan tage en succesoplevelse med sig fra sin sidste testdag på Circuit de Catalunya, hvor han onsdag blev noteret for tredjehurtigste tid.

Den høje placering skyldes dog først og fremmest, at Magnussen blev sendt ud på de hurtige supersoft-dæk, der med ideelt vejgreb giver optimale betingelser for at køre hurtigt i sving.

Den danske Renault-kører kom banen rundt på 1 minut og 23,933 sekunder, og det var kun Valtteri Bottas (Williams) og verdensmester Lewis Hamilton (Mercedes), som kunne slå den tid.

x3

Bottas, der lige som Magnussen kørte på supersoft, var dagens hurtigste med en tid på 1 minut og 23,261 sekunder. Alle øvrige kørere var ude på enten medium- eller soft-dæk.

Det blev i alt til 126 omgange for Kevin Magnussen, der måtte køre i pit lidt før lukketid, fordi mekanikerne opdagede en vandlæk på bilen.

Carlos Sainz jr. (Toro Rosso) havde en maratondag med 166 omgange, mens Sebastian Vettel kørte næstflest i sin Ferrari. Tyskeren nåede 151.

Magn

Dermed bliver der ikke flere banetest for Kevin Magnussen inden grandprix-premieren i Melbourne d. 20. marts.

Formel 1-feltet fortsætter ganske vist med at teste torsdag og fredag, men her er det Magnussens teamkollega Jolyon Palmer, der sidder bag rattet i Reanult'en.

/ritzau/

SMS

Tophistorier

Hitter på Facebook