Hvis du ikke bliver inviteret med dronning Margrethe til den officielle åbning af broen på svensk side - eller bare hellere vil blive i Danmark - er der rig mulighed for at tage del i løjerne alligevel - bl.a. sammen med Brødrene Olsen, som heller ikke nænner at svigte brofesten.

Femøren og Tiøren på Amager danner rammen om den mere folkelige, og sikkert også bedre, del af festlighederne, når en række af de bedste danske og svenske musikere går på scenen det meste af dagen.

Femøren er den hyggelige kulisse for hele familien, når bl.a. Mek Pek Party Band, Sigurd Barrett, Alberte og Bølle Bob synger og danser for ungerne. I voksenteltet spiller bl.a. Tobias trier, Povl Dissing og Mikael Wiehe i samme tidsrum.

Senere på aftenen, efter klokken 19, tager Tiøren over med et imponerende musik-program, der bl.a. inkluderer Søs Fenger, Caroline Henderson, Eric Gadd - samt Brødrene Olsen og D:A:D, der slutter af inden festfyrværkeriet.

Peter Mygind og Master Fatman holder styr på løjerne fra scenekanten.

Der er cirka 50.000 billetter til salg på Billetnet - og til den nette pris af 15 kroner skulle der ikke være nogen undskyldning for ikke at fejre broåbningen. Med mindre man selvfølgelig ikke kan lide svenskere.

Pix i pose af Brødrene Olsen og D:A:D

TXT: Brødrene Olsen svigter ikke den store brofest

+ Ingen slutter en rigtig fest af bedre end D:A:D