KØB PLUS!

Vil lave fælles storhold med Viborg

Team Tvis Holstebro vil være en europæisk stormagt og opfordrer Viborg til et samarbejde

Ambitionerne har fået vokseværk i Team Tvis Holstebro, men vestjyderne savner en klub, der er villig til at arbejde sammen om at skabe et dansk storhold med potentiale til at begå sig på den allerstørste scene.

Tvis-direktør, Jacob Jørgensen, er nemlig overbevist om, at der i Midt- og Vestjylland er potentiale til at lave et håndboldprojekt, som vil give baghjul til alle andre danske klubber - inklusiv storsatsende KIF Kolding København.

- Vi er den eneste klub, der sidste sæson havde et hold i top fire hos både damerne og herrerne. Men vi vil gerne mere end det. Vi vil spille Champions League med begge hold og være en magtfaktor i både dansk og europæisk håndbold, siger Jacob Jørgensen, som har brug for hjælp fra minimum en rivaliserende klub, hvis den ambition skal føres ud i livet.

- For at komme dertil mangler vi cirka 10 mio. kr. mere i omsætning. Og skal vi nå det, så er vi nødt til at finde en klub at arbejde sammen med. Vi har sonderet terrænet, vil jeg sige. Jeg synes egentlig, vi har gjort en stor indsats, men det virker ikke til, at folk er klar til det rundt omkring. Og det er jo lidt ærgerligt, lyder det fra direktøren, som ikke vil sætte navne på de klubber, vestjyderne har talt med.

I håndboldkredse snakkes der ellers meget om en fusion eller anden form for samarbejde mellem Team Tvis Holstebro og Viborg HK, men Jacob Jørgensen afviser, at parterne har forhandlet - selvom han gerne ville.

- Jeg kan fuldstændig afvise, at det har noget på sig. Men jeg vil sige, at det er meget spændende, og jeg kan sagtens se det for mig, og Viborg HK ved, at vi er på markedet. Peter Cassøe (Viborg-direktør, red.) må meget gerne ringe til mig, så skal jeg nok tage telefonen, siger Jacob Jørgensen.

Den opfordring har sporten.dk taget videre til Viborg-direktør Peter Cassøe, og han har dårligt nyt til Jacob Jørgensen. Dansk kvindehåndbolds flagskib gennem de seneste mange år har nemlig absolut ingen intentioner om at blive en del af et Midt- og Vestjysk håndboldprojekt sammen med Team Tvis Holstebro.

- Haha… Det er fint. Jeg snakker tit i telefon med Jacob, så det er ikke noget problem. Men vi kommer ikke til at lave noget med Team Tvis Holstebro, det kan du være helt sikker på. Vi skal først til at tage nogle vigtige strategiske beslutninger her og finde ud af at stå på egne ben og få styr på de økonomisk udfordringer, vi har. Men det klarer vi selv, siger Peter Cassøe.

Læs også: