Efter forlovelse med Wozniacki: Nu er Rory blevet selvsikker

2013 blev en skuffelse for Caroline Wozniackis nordirske partner, Rory McIlroy, som kun vandt én turnering i slutningen af året, Australian Open, og er gledet ned som nummer seks på verdensranglisten.

Men det nye år skal igen bringe glæde og ikke mindst store triumfer på greenen for 24-årige McIlroy, der skød 2014 i gang med et 'ja' fra Caroline Wozniacki og nu skal giftes med den danske tennisspiller.

- Jeg føler virkelig, at jeg er på vej tilbage, efter jeg vandt i Australien. At slå Adam Scott (verdens nummer to, red.) var virkelig fedt, og selv om det er en lille trøst og ikke kompenserer for alle de andre uger på året, har det givet mig noget momentum til 2014, siger Rory McIlroy til BBC.

Rory McIlroy kom stormende ind på golfscenen i 2011 og vandt det år en Major i US Open, og året efter var han den førende på pengelisten og blev kåret til årets spiller efter fem titler, men så løb han ind i en stime på 12 måneder uden nogen sejre.

- Jeg vandt en Major i 2011 og 2012, men ingen i 2013, så nu vil jeg prøve at råde bod på det ved at vinde to i 2014, lyder det optimistisk fra McIlroy. 

På rygteplan var der i løbet af det sløje 2013 historier om, at McIlroy ville forlade sin danske kæreste, men sådan kom det altså ikke til at gå, og golfstjernen understreger da også, at han blot er blevet stærkere som person.

- Jeg er blevet meget bedre, når det spidser til, og jeg er under pres, i forhold til tidligere. Hvis jeg giver mig selv muligheden til de her turneringer, så ved jeg, at jeg har en stor chance for at vinde dem. Jeg er så tæt på. Jeg tror på mit spil og er selvsikker på, hvor det bærer mig hen. 

Ifølge The Irish Mirror har Rory McIlroy haft den store tegnepung fremme og brugt over en million kroner på at købe en ring til Caroline Wozniacki. 

Læs også: