For første gang i karrieren vandt Lando Norris et Formel 1-grandprix, mens Kevin Magnussen blev nummer 18.

Weekendens Formel 1-strabadser i Miami endte med en placering som nummer 18 i søndagens grandprix for Kevin Magnussen.

Den danske Haas-kører indledte løbet som nummer 19, så det var generelt en præstation til glemmebogen.

Det var det til gengæld langtfra for McLarens Lando Norris, der vandt sit første Formel 1-løb i karrieren.

Det skabte stor jubel i garagen hos McLaren, der ikke er vant til at nyde den slags succeser i racersportens kongeklasse.

Triumfen kom i løb nummer 110 for Norris, der otte gange er endt på andenpladsen.

- Endelig. Jeg er så glad. Jeg gjorde det. Denne sejr dedikerer jeg til min bedstemor, siger Norris i teamradioen.

Nummer to i søndagens løb blev Red Bulls Max Verstappen, der stadig fører verdensmesterskabet suverænt.

Den sidste og tredje plads på podiet i søndagens løb snuppede Ferraris Charles Leclerc foran holdkammeraten Carlos Sainz.

Mens der var hård kamp om topplaceringerne, så var det en mere afdæmpet dag for Magnussen på de 57 omgange.

I det meste af løbet kæmpede Magnussen bagest i feltet, og selv om han kortvarigt var længere fremme, så duftede det aldrig for alvor af point.

Det var tættere på at ende med point for Haas-holdkammeraten Nico Hülkenberg. Tyskeren endte dog lige uden for pointene som nummer 11.