Der var drama for alle pengene, da Sunderland spillede sig videre i Capitol One Cup'en, efter de slog Chelsea med 2-1 i forlænget spilletid.

Inden det nåede så langt, lagde Chelsea ud med at bringe sig foran lige efter pausen.

Azpilicueta sendte et fladt indlæg ind i feltet, som både Frank Lampard og Lee Cattermole nåede frem til, og sammen fik de skrabet bolden over stregen. Mannone i målet forsøgte at pille den ud, men dommeren pegede mod midten og 0-1 til Chelsea. Målet blev bagefter registreret som et selvmål af Cattermole.

Det lignede en Chelsea sejr, men med to minutter igen af den ordinære spilletid scorede Borini, der sendte bolden mellem benene på David Luiz's og ind i mål.

Så skulle kampen i forlænget spilletid, hvor der i det første 15 minutter ikke blev ændret på stillingen. Det gjorde der til gengæld i anden halvdel af den forlænget spilletid. Her sørgede Sung Yong Ki for en mindre overraskelse, da han sendte Sunderland foran med 2-1.

Den stilling holdt, og dermed fik Sunderland vendt kampen på hovedet, og Chelsea er ude af Capitol One Cup