Danmarks største popsucces nogensinde udgiver album og tager på turné.

Musikmagasinet GAFFA satte torsdag gang i rygterne om en mulig genforening for Danmarks største popsucces nogensinde, Aqua.

Ifølge bladet vil bandet fredag offentliggøre, at de efter seks års pause finder sammen igen.

MSN Gossip kan fra flere kilder bekræfte, at 90’ernes største danske popgruppe, Aqua, er blevet overtalt til at lade sig genforene til en CD og en turné. Turneen består af 30 koncerter og en Grøn Koncert.

Derudover udkommer der et Greatest Hits-album med en håndfuld nye sange. Der er sandsynligvis tale om numre fra det album som gruppen arbejdede på, da gik fra hinanden.

Bandets manager, Søren Johansen, vil ikke bekræfte historien.

- Det er en historie, der dukker op i pressen en gang imellem. Jeg har ikke nogen kommentarer til det, siger han.

Den 17. august 2007 registrerede han hjemmesiden aquamusic.dk, der er dog endnu intet indhold på sitet.

Indtil videre er hovedpersonerne yderst hemmelighedsfulde om den store nyhed. Manden bag Aquas musik og tidligere keyboardspiller i bandet, Claus Norreen var meget fåmælt, da B.T. kontaktede ham.

- Vi må se, hvad der kommer til at ske fredag, siger han.

- Så I har aftalt ikke at røbe noget før fredag?

- Ja.

Popbandet er den danske gruppe, der har gjort det bedst på den internationale scene nogensinde. På blot seks år solgte Aqua mere end 30 millioner albums.

Bandet brød efter mange uoverensstemmelser. Danskerne kunne se konflikterne blive vendt på vrangen i DR-dokumentarfilmen 'Turn Back Time', hvor bandet spærrede sig selv ind i et sommerhus og for rullende kameraer diskuterede den hektiske tid, som medlemmerne gik igennem, da Aqua-eventyret var på sit højeste.

Men noget kunne tyde på, at firkløveret har fundet hinanden igen. For 14 dage siden dukkede Aqua op i samlet trop ved en fest for musikeren Thomas Troelsen på Børsen i København. Det var første gang, de var samlet offentligt, siden de i 2004 modtog en æres-Zulu Award.