Hvis man havde håbet på, at torsdagen ville byde på fuld sol og temperaturer på over 20 grader, så bliver man nok slemt skuffet i dag.

Ifølge DMI vil solen trække sig flere steder i landet, og i stedet blive afløst af skyer og regn.

»Det starter med sol over hele landet, men på vestkysten er det allerede skyet, og der hænger regn over Nordsøen,« siger vagthavende meteorolog hos DMI Trine Pedersen til B.T. og tilføjer:

»I løbet af dagen vil det trække ind over landet, og regnen vil sprede sig til det meste af landet, hvor kun Bornholm går fri.«

Det kan måske være en god idé at huske paraplyen, hvis man skal bruge torsdagen udenfor.
Det kan måske være en god idé at huske paraplyen, hvis man skal bruge torsdagen udenfor. Foto: Sarah Christine Nørgaard
Vis mere

Til at starte med er det jyderne, der må søge i ly for regnen, og først sidst på dagen rammer nedbøren Sjælland. Derfor kan både bornholmere og sjællændere opleve solskin i løbet af torsdag eftermiddag.

»Det starter med sol, og så bliver det mere skyet, og regnen vil være lidt on-off, så man skal ikke forvente mere end et par millimeter på vestkysten.«

»På vestkysten vil temperaturerne være omkring 14-15 grader, på det østlige Sjælland er vi omkring de 20, og på Bornholm kan vi komme op omkring 17-18 grader,« siger Trine Pedersen.

Når døgnet skifter fra torsdag til fredag, vil regnen dog tage til, og i Nordjylland vil man i løbet af natten kunne forvente op mod 10 millimeter regn.

Tung regn på Kongens Nytorv i København, tirsdag den 30. juni 2020.
Tung regn på Kongens Nytorv i København, tirsdag den 30. juni 2020. Foto: Ida Marie Odgaard
Vis mere

Regnvejret trækker med ind i dagtimerne fredag og fortsætter på Sjælland og i Nordjylland fredag formiddag.