Skuespillerne Anna Stokholm og Simon Stenspil er blevet en familie på fire. Parret, der i forvejen har sønnen Ziggy Bob, har fået endnu et barn.

Det går over stok og sten for skuespillerparret Anna Stokholm og Simon Stenspil.

Den 36-årige skuespillerinde og den 40-årige skuespiller er blevet forældre til deres andet barn. Dermed er deres førstefødte, sønnen Ziggy Bob, blevet storebror.

- Vores lille overraskelse er landet. Hun viste sig at være en pige, og vi er ovenud lykkelige, jubler den nybagte mor i et opslag delt på Instagram.

Ligesom da Anna Stokholm og Simon Stenspil ventede sønnike, ville parret ikke kende kønnet på forhånd.

- En drøm af en turbohjemmefødslen med det sejeste hold af jordemødre og de bedste mennesker omkring os. Vi er så taknemlige og føler os helt utroligt heldige. Velkommen til verden, lille elskling.

Anna Stokholm afslørede graviditeten i DR's aktualitetsprogram "Aftenshowet" sidste år i forbindelse med et interview om graviditetsdiabetes - som hun endnu en gang havde fået konstateret.

Maven var også til at se, da parret mødte op til optagelserne af TV 2's årskavalkade, "De største øjeblikke", i december.

- Vi har hele tiden vidst, at vi gerne vil have flere børn, fortalte Simon Stenspil, der netop nu kan ses i "Badehotellet", til pressen dengang.

- Det føltes rigtigt, at det skulle være nu.

Det er ikke intentionen, at kalenderen skal fyldes med barsel, lød det på daværende tidspunkt fra Anna Stokholm.

Skuespillerinden har nemlig i sinde at fortsætte med sin rolle i TV 2 Charlie-serien "Sygeplejeskolen", og da der er en ny sæson på trapperne, må den lille nyfødte komme med på optagelser, lød det dengang fra hende.

Simon Stenspil og Anna Stokholm har dannet par siden 2017 og mødte hinanden gennem Simon Stenspils celebre søster, Cecilie Stenspil, som spillede en forestilling sammen med netop Anna Stokholm.

Cecilie Stenspil agerede Kirsten Giftekniv og mente, at hendes kollega og hendes lillebror ville være et match.

På premiereaftenen endte de alle sammen på en bar, og derfra er resten historie, som man siger.

/ritzau/