En 67-årig belgisk kvinde stolede så meget på sin GPS, at hun først indså, at hun var kørt helt forkert efter to dage, fem landegrænser og 3000 kilometer (Arkivfoto)
En 67-årig belgisk kvinde stolede så meget på sin GPS, at hun først indså, at hun var kørt helt forkert efter to dage, fem landegrænser og 3000 kilometer (Arkivfoto) Foto: BENOIT DOPPAGNE
En ældre belgisk kvinde stolede blindt på sin GPS. Det kostede hende en køretur på flere dage gennem fem lande og en omvej på 3000 kilometer.

En 67-årig kvinde skabte panik i sin familie og var anledning til en større politieftersøgning, da hun pludselig forsvandt. I mens kørte hun forvirret gennem Europa, fordi hun stolede blindt på sin GPS.

Egentlig skulle hun bare hente en veninde på stationen, men i stedet for en tur på omkring 45 kilometer, kørte hun 3000 kilometer gennem flere lande i 60 timer, før det gik op for hende, at hun var kørt forkert.

- Det gik først op for mig, at noget var galt, da jeg pludselig ankom til Zagreb og det gik op for mig, at jeg ikke længere var i Belgien.

Sådan forklarede den 67-årige Sabine Moreau ifølge britiske Daily Mail, hvordan det først efter flere dages køretur stod klart for hende, at hun VIRKELIG var kørt forkert.

Misforståelsen skyldes angiveligt en fejl i hendes GPS, som fik den ældre dame på vildspor.

Selv ikke da hun krydsede landegrænser og så uforståelige trafikskilte, tvivlede hun på, at GPS'en havde ret og stoppede for at spørge om vej. 

Flere gange stoppede hun for at fylde benzin på bilen, og når hun var træt tog hun en lur i bilen, men først efter to dage opgav hun og indså, at der var en fejl i hendes TomTom.

- Jeg så alle mulige skilte. Først på fransk, så på tysk, Cologne, Aachen, Frankfurt, fortalte hun bagefter til et belgiske nyhedssite.

- Men jeg undrede mig ikke. Jeg var bare distraheret, så jeg blev bare ved med at køre.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.