Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Mads Pedersen er blandt favoritterne til dagens Tour de France-etape, men forhåbningen om en femte dansk etapesejr har nu lidt et alvorligt knæk.

Trek-Segafredo-rytteren har nemlig haft en særdeles sløj nat.

Han er blevet ramt af maveproblemer, og det har stor indflydelse på hans ambitioner for dagens etape, hvor han ellers var en af bookmakernes favoritter til at tage etapesejren.

Det siger han til TV 2.

»Jeg har været sløj i nat og har maveproblemer, så jeg skal alligevel ikke være med på noget i dag,« siger Mads Pedersen til TV 2 og tilføjer:

»Det har virkelig taget fart i nat, og jeg betaler regningen lige nu i hvert fald. Vi kører det cykelløb, der nu engang kommer frem. Jeg skal bare igennem i dag, og så må de andre køre deres løb. Hvis det bliver ræs hele dagen, bliver det nok en led dag.«

Mads Pedersen har allerede vist sig frem i dette års Tour de France, da han vandt 13. etape efter et strålende udbrud, hvor han var fuldstændig overlegen i den afsluttende sprint.

Nu skal det blive spændende at se, om han kan overkomme maveproblemerne og køre sig frem til et resultat på fredagens etape, der slutter i Cahors. Hvordan det går, kan du hele dagen følge i B.T.s LIVE-blog lige HER.

Andre læser også